„Prietenia este floarea unei clipe şi fructul timpului” — M A. von Kotzebue
Follow Me

FOTO: Accident feroviar intre Potcoava si gara Sinesti



By  Daniel     luni, iulie 06, 2015    Etichete:,,, 
 

Un accident feroviar s-a produs în seara de 5 iulie pe raza localității Potcoava din judetul Olt, mai precis la jumatatea distantei dintre gara Potcova si Sinesti Hm, nici o persoana nu a fost ranita deoarece acestea au reusit sa iasa din masina blocata pe liniile de cale ferata, accidentul soldandu-se numai cu pagube materiale de ordinul a cateva mii de lei. Nefericitul eveniment s-a produs in jurul orei 18:00. La fata locului a ajuns o autospeciala de descarcerare si o ambulanta trimise de la ISU Scornicesti, acestea avand dificultate in a ajunge la locul accidentului datorita drumului impracticabil. La fata locului au sosit si echipaje ale Politiei Romane pentru a constata imprejurarile in care s-a produs accidentul si a stabili proprietarul de drept al automobilului.

  

   Din spusele martorilor, autoturismul implicat, o Dacia Break alba, se pare ca este in proprietea unui cetatean de etnie rroma care s-a angajat in traversarea caii feroviare printr-un loc nepermis si din nefericire automobilul a ramas blocat pe liniile de cale ferata. Persoanele aflate in interior au reusit sa scape fara nici o zgarietura, ele fugind de la fata locului ( asa reiese din spusele celor care au vazut accidentul), iar automobilul a fost lovit in plin si tarat aproximativ 25 metri de trenul Inter-Regio 1896, ce mergea pe ruta Craiova-Bucuresti Nord. 

   Calatorii CFR s-au declarat nemultumiti de faptul ca au fost nevoiti sa astepte aproape o ora pentru ca achipajele de descarcerare sa degajeze calea ferata.





About

In 2017 blogul a aniversat 3 ani de la lansare, timp in care a fost vizitat de mai mult de 170000 de ori si pentru asta va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat si va astept in continuare sa vizitati si chiar sa distribuiti si prietenilor vostrii ceea ce v-a placut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasă un comentariu


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Totalul afișărilor de pagină

YouTube