„Prietenia este floarea unei clipe şi fructul timpului” — M A. von Kotzebue
Follow Me

Recomandare: Bimmer Service - Service specializat BMW



By  Daniel     duminică, iulie 24, 2016    Etichete:,,,, 

"Cele mai frumoase lucruri se nasc din pasiune. Nu din trebuinta, nu din nevoie, nu din mandrie. Pasiunea este motorul care pune in miscare totul." asa se descriu pe scurt cei de la Bimmer Service - service-ul care are grija de BMW-ul tau.


Cu o experienta de peste 6 ani si peste 5000 de masini, exclusiv BMW, care le-au trecut pragul, Bimmer Service si-a castigat recunoasterea soferilor care au avut nevoie de ajutor atunci cand masina lor s-a defectat. 

Incepand de anul acesta, Bimmer Service a devenit primul service neafiliat reprezentatelor, ce detine acces la bazele de date BMW Group. 






Iata ce spune Panciu Mihai Robert, Directorul General al service-ului:


"Cum am pornit?
Din pasiune. Pasiune pentru BMW. Aceasta forta uriasa a numelui BMW nu mai are nevoie de alte prezentari si cu siguranta a starnit sentimente in inimile tuturor celor care au condus vreodata un BMW. A fost simplu: cu un test drive am fost cucerit de forta si prestanta masinii, apoi restul a venit de la sine. De la simplu sofer am facut pasul catre sofer de BMW si incetul cu incetul am dorit sa stiu tot mai mult si mai mult si instruindu-ma, am creat un mic univers in care zilnic problema unui sofer de BMW se rezolva: Service BMW Bucuresti.
De ce doar BMW?
O vorba din batrini spune ca cine stie sa faca de toate nu stie sa faca bine nimic, tocmai de aceea ne-am dedicat unui singur scop: cunoasterea cat mai exacta si aprofundata a bagajului tehnic din spatele oricarui BMW. Avand in vedere varietatea de modele si evolutia tehnica ce insoteste aceasta marca, am considerat ca este esential sa ne concetram doar asupra ei, tocmai pentru ca numai in acest fel se poate atinge o calitate sporita a serviciului si in consecinta, satisfactia clientului. La Bimmer Service lucram din pasiune pentru BMW si din dorinta de a multumi fiecare pasionat de BMW.
De ce Bimmer Service si nu altii?
Ca orice vedeta de prima clasa, masina BMW a frant inimi si a starnit pasiuni, tocmai de aceea multe companii si multi profesionisti s-au dedicat si specializat in repararea acestui model de masina. Multi dintre ei au ajuns si la noi in tara, insa undeva pe parcurs au pierdut fie pasiunea, fie poate insusi scopul. De multe ori renumele a dezamagit sau dorinta de profit a invins.
Suntem o echipa mica, fara pretentii mari si fara target-uri corporatiste, insa ne individualizam prin trei lucruri foarte importante: muncim din pasiune, muncim pentru un coleg sofer de Bmw si nu uitam ca pe toti cei care am ales aceasta marca ne leaga tocmai alegerea facuta."
Bimmer Service, va ofera nu numai piese originale cu un adaos comercial mult mai mic , ci si servicii de aceeasi calitate, cu certificare oficiala din partea BMW si o reflectare a acestora in istoricul masinii, toate la cel mai bun pret.

II gasesti la adresa: Str. Brebenei Nr. 20 Sector 5 Bucuresti.
Imaginile aparţin site-ului www.bimmer-service.ro

About

In 2017 blogul a aniversat 3 ani de la lansare, timp in care a fost vizitat de mai mult de 170000 de ori si pentru asta va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat si va astept in continuare sa vizitati si chiar sa distribuiti si prietenilor vostrii ceea ce v-a placut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasă un comentariu


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Totalul afișărilor de pagină

YouTube