„Prietenia este floarea unei clipe şi fructul timpului” — M A. von Kotzebue
Follow Me

Cum se înlocuiește un parbriz?



By  Daniel     duminică, decembrie 04, 2016    Etichete:,,,, 

Tehnicienii noștri sunt foarte bine pregătiți în instalarea și înlocuirea sticlei auto (parbrize, lunete si geamuri laterale). Acest lucru ar trebui să fie manipulat numai de către un profesionist, pentru că în cazul în care se face incorect, ați putea risca siguranța dumneavoastră.

O instalare incorectă ar putea cauza un zgomot foarte deranjat in timpul mersului sau in cel mai rau caz sa cada jos, punand în pericol toată lumea din mașină. Mai jos este procesul atent utilizat de catre tehnicienii nostri pentru a vă asigura că parbrizul este corect instalat. Etapa 1: Inspecția Primul lucru pe care profesioniștii noștri in sticlă auto il vor face este de a inspecta problema cu parbrizul. Inspecția lor va dezvălui dacă parbrizul are nevoie de o reparație sau dacă trebuie să fie înlocuit în întregime. Reparațiile necesita munca mai putina, care de obicei costa in mod semnificativ mai puțin, si de acea multa lume este atrasa de acest obicei care nu este corect, noi nu o sa reparam nici o data un parbriz pentru ca nu este sigur, un parbriz reparat este o risipa de bani si de scurta durata care in timp poate cauza probleme. Etapa 2: Indepărtarea Odată ce un parbriz trebuie inlocuit, vom avea nevoie sa eliminam vechiul parbriz(parbrizul vechi se poate rupe sau sparge in acest proces). Acest lucru va implica desprinderea parbrizului de adezivul care il tine lipit și apoi desprinderea de masina. Etapa 3: Instalarea În continuare, cu ajutorul tehnologiei noastre avansate, vom plasa un parbriz nou în poziție perfecta pe vehicul. Dexiz - BV este unul dintre cele mai renumite service-uri din Brasov, siguranță este pioritatea noastra și orice parbriz instalat de noi vine cu o garantie. Echipa noastră se asigură că noul parbriz este perfect pozitionat la cadrul vehiculului dumneavoastră . Etapa 4: Curatare Înainte de a termina, ne asigurăm că parbrizul dvs. este curat, il curatam cu solutii speciale, interiorul este curatat de impuritatile ramase din urma schimbarii parbrizului, după ce procesul de înlocuire si curatare este complet, veti pleca cu un nou parbriz în condiții de siguranță și un interior proaspăt curățat. Pentru mai multe informatii va rog sa acesati pagina noastra oficiala: DexizParbrizeBrasov Poate ca acest proces nu sună prea complicat, dar o înlocuire de parbriz este un proces delicat și complicat, care trebuie să fie făcut doar de profesionisti pentru confortul si siguranta ta . De aceea, va recomandam să angajati pe cineva in care vă puteți baza pentru un schimb de parbriz, pe cineva care are peste 19 de ani de experiență in acest domeniu, cum este service-ul Dexiz-BV.

About

In 2017 blogul a aniversat 3 ani de la lansare, timp in care a fost vizitat de mai mult de 170000 de ori si pentru asta va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat si va astept in continuare sa vizitati si chiar sa distribuiti si prietenilor vostrii ceea ce v-a placut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasă un comentariu


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Totalul afișărilor de pagină

YouTube