„Prietenia este floarea unei clipe şi fructul timpului” — M A. von Kotzebue
Follow Me

De ce sa alegi BCA de la Depozit-Online.ro



By  Daniel     miercuri, martie 29, 2017    Etichete:,,,,, 
Cu totii stim ca nu putem sa prezicem accidentele sau calamitatile naturale. De aceea, folosirea unor materiale de constructii care sa asigure rezistenta cladirii este un punct important. Blocurile de BCA sunt rezistente la foc si se comporta excelent in conditii vitrege. Pe site-ul  Depozit-Online.ro clientii pot alege din 4 tipuri de bca ieftin.




Rezistenta mecanica uniforma, pe toate fetele, face ca BCA – ul sa-si pastreze perfect proprietatile chiar si in situatii extreme. Rezistenta la intindere prin inconvoiere a BCA-ului are o valoare minima de 1 N/mmp (Newtoni pe milimetri patrati), in timp ce rezistenta la compresiune se situeaza la un minim de 2,5 N/mmp. 

Materialele care fac parte din structura BCA-ului sunt ignifuge si au o cunductivitate termica redusa, ceea ce inseamna ca propagarea focului se face foarte incet si afectarea capacitatii sale structurale se produce intr-o perioada mult mai mare de timp.

Durabilitatea materialelor de constructii ar trebui sa fie unul dintre cele mai importante aspecte. Totusi alegerea se face de cele mai multe ori in functie de estetica si de pretul scazut. 

Zidaria din BCA este o solutie care tine la bugetul proprietarului. Blocurile de BCA asigura o eficienta termica ridicata, atat pe timpul iernii cat si pe timpul verii. Datorita capacitatilor termoizolatoare, BCA –ul mentine o temperatura constanta in interior. In plus, nu este nevoie de un strat suplimentar de termoizolare la exterior. Impactul asupra sanatatii si a mediului inconjurator al materialelor de constructii este unul dintre cei mai importanti factori pe care ii luam in calcul in alegerea materialelor de constructii. 

Din punct de vedere al sanatatii si al impactului asupra mediului inconjurator, atributele materialelor de contructii care trebuie evaluate sunt: disponibilitatea locala, daca sunt create din materiale reciclabile sau cultivate usor, rezistenta la intemperii si calamitati naturale si toxicitatea. Pentru a fi un produs bun, materialul de constructii ales trebuie sa indeplineasca mai multe dintre aceste conditii, nu trebuie sa ne axam pe un singur atribut. BCA- ul este un material de constructii ecologic, care tine la sanatatea omului. 

Blocurile de BCA sunt realizate din materii prime care se ragasesc in natura si sunt regenerabile. Mediul inconjurator si sanatatea oamenilor sunt cat se poate de protejate. BCA-ul este fabricat din nisip, liant, ciment, var, material de expandare si apa. In procesul de productie a blocurilor de zidarie BCA nu se emana gaze toxice care ar putea afecta sanatatea oamenilor sau a naturii, iar fabricarea lor este un proces tehnologic cu un consum redus de energie. Siguranta este un aspect important pentru orice cladire. Alegerea unor materiale de constructii durabile vor aduce o multime de avantaje pe termen lung. 

Alegerea zidariei BCA in combinatie cu mortarul performant pentru rosturi subtiri asigura un nivel ridicat de satisfacere pentru toate cerintele fundamentale ale constructiilor moderne: Economie de energie si izolare termica Rezistenta mecanica si stabilitate Securitate la incendiu Igiena, sanatate si grija pentru mediu Siguranta in exploatare Protectie impotriva zgomotului Utilizare rationala (sustenabila) a resurselor naturale

About

In 2017 blogul a aniversat 3 ani de la lansare, timp in care a fost vizitat de mai mult de 170000 de ori si pentru asta va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat si va astept in continuare sa vizitati si chiar sa distribuiti si prietenilor vostrii ceea ce v-a placut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasă un comentariu


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Totalul afișărilor de pagină

YouTube