„Prietenia este floarea unei clipe şi fructul timpului” — M A. von Kotzebue
Follow Me

Craiova: Casting pentru un reality show, care se filmează pe un vas de croazieră în Marea Mediterană



By  Daniel     joi, mai 11, 2017    Etichete:,,,,, 
In acest weekend, la Craiova, va avea loc primul casting pentru reality show-ul Luxury Academy, care se va filma timp de 7 zile pe un vas de croaziera in Marea Mediterana. Selectia, care poate fi o punte de lansare in lumea fascinanta a showbiz-ului, se adreseaza celor interesati de moda, imagine, hair styling, make up si fotografie de moda, indiferent de varsta



Asadar va recomand ca duminica, 14 mai, intre orele 10:00 si 17:00 sa va reprogramati toate activitatile planuite si sa va duceti la Hotel Europeca, Strada Pietatii 9-11-13. 

Ce trebuie sa stii despre castingul de Talente Luxury Academy?

Te va intampina o echipa formata din profesionisti care vor sa te cunoasca si sa iti raspunda la toate intrebarile. Dar inainte de toate ti se vor prezenta toate informatiile despre procedurile de calificare catre un Reality Show TV, pentru cea mai cautata profesie din lumea modei si al spectacolului: Consultanta de Imagine!

Castingul se adreseaza specialistilor in HairStyling, Make-Up sau Fashion Design. Detalii pe pagina de Facebook @luxuryacademy.ro si pe luxuryacademy.ro. Nu este nevoie sa vii la casting cu portfoliul activitatii tale sau unelte de lucru. Trebuie sa iei cu tine doar buletinul.

Mare atentie: inscrierile pentru Reality Show Tv se fac doar in cadrul casting-ului!

Daca nu puteti participa la Craiova, turneul de selectie va continua apoi in alte 8 orase, intre care: Cluj-Napoca, Timisoara, Constanta, Iasi, Bucuresti si Brasov, asadar nu aveti cum sa ratati aceasta ocazie unica de afirmare in lumea modei.

Ce trebuie sa stiti despre Luxury Academy: este unica academie din Romania, care pregateste specialisti in Hair Style, Make-Up, Fashion Design si consultanta de imagine, un loc de intalnire intre exigentele de piata si aspiratiile celor ce vor sa intreprinda o cariera in Fashion System.

Luxury Academy iti va oferi sansa sa traiesti experiente unice  alaturi de profesionisti internationali in cadrul reality show-ului, care se va difuza pe un post de televiziune national, al carui nume inca ramane o surpriza.

Daca ai talent, esti pasionat de lumea modei si crezi ca poti creea noi stiluri in lumea modei nu rata aceasta ocazie si participa duminica, 14 mai, la preselectiile pentru show-ul de televiziune care iti va schimba viata!

Nu rata, duminca 14 mai, sansa de a deveni celebru!


Mai multe detalii aici: http://www.luxuryacademy.ro.

About

In 2017 blogul a aniversat 3 ani de la lansare, timp in care a fost vizitat de mai mult de 170000 de ori si pentru asta va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat si va astept in continuare sa vizitati si chiar sa distribuiti si prietenilor vostrii ceea ce v-a placut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasă un comentariu


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Totalul afișărilor de pagină

YouTube