„Prietenia este floarea unei clipe şi fructul timpului” — M A. von Kotzebue
Follow Me

Review: Baterie Externa Unica De Urgenta ABC Tech



By  Daniel     luni, septembrie 04, 2017    Etichete:,,, 


Am testat bateria de unica folosinta UNICA de la ABC Tech, o baterie cu o capacitate de 1000 de mAh ce vine in doua versiuni: una cu port microUSB, pentru majoritatea telefoanelor si cealalta varianta cu port LIGHTING pentru iPhone.

Asa cum ii spune numele "Unica" vine de la faptul ca este de unica folosinta, adica odata ce s-a descarcat numai poate fi utilizata pentru o alta reincarcare.


Pretul unei astfel de baterii este de 19.90 de lei si o puteti gasi pe linkul de mai sus.

Este ideala atunci cand plecati intr-o zona in care nu aveti acces la energie electrica sau pur si simplu puteti sa i utilizati atunci cand sunteti in oras si ati ramas fara baterie la smartphone si aveti nevoie urgenta de acesta. 

Acum vine intrebarea? Ce fac eu cu o astfel de baterie dupa ce s-a descarcat?
Ei bine, cei de la QuicMobile au dezvoltat un sistem Buy-Back prin care utilizatorii unor astfel de baterii sunt rasplatiti cu un premiu daca o duc in anumite locatii dupa ce se termina. Mai multe detalii despre sistemul Buy-Back ABCTech gasiti aici.


Va las mai jos cateva poze cu bateria Externa Unica De Urgenta ABC Tech.
Bateria vine intr-un ambalaj protector, pe care puteti sa il desfaceti foarte usor, iar apoi sa va bucurati de energia acestei baterii.






Eu am folosit-o pentru a incarca un Samsung Galaxy S7 cand am fost intr-o expeditie pe Varful Moldoveanu. Am avut nevoie de doua astfel de baterii, pentru ca telefonul sa se incarce in jur de 80%.


About

In 2017 blogul a aniversat 3 ani de la lansare, timp in care a fost vizitat de mai mult de 170000 de ori si pentru asta va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat si va astept in continuare sa vizitati si chiar sa distribuiti si prietenilor vostrii ceea ce v-a placut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasă un comentariu


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Totalul afișărilor de pagină

YouTube