„Prietenia este floarea unei clipe şi fructul timpului” — M A. von Kotzebue
Follow Me

22 de lucruri de care casa ar avea nevoie și ar arăta uimitorBy  Daniel Constantin     miercuri, februarie 12, 2014    Etichete:,, 


   Fiecare dintre noi, probabil, au o idee despre modul in care ar arata casele noastre ideale. Poate casa ta de vis ar avea un hamac ... sau poate un dispozitiv de interior, care duce în afara într-un bazin umplut cu frișcă. Poți avea orice vrei, la urma urmei, e casa ta de vis. Dar dacă ai nevoie de inspirație, aici sunt 22 lucruri minunate pe care poate ai vrea să le ai în casa fanteziilor tale.
1. O ușă-masă de ping-pong

2. Un sistem de tranzit "kitty steampunk"Toată lumea la bord!3. Această lampă care transformă orice cameră într-o pădure misterioasă4. Un hamac pentru un pat (la propriu)

5. O scară topogan 
6. O bibliotecă care este, de asemenea, o scară - genial.
7. O altă scară cu un sistem interesant de depozitare 8. O grădină de plante de interior pentru bucatarie, astfel vei avea totul la îndemână9. O pivniță de vinuri pentru podeaua bucatariei, atenție alcoolul dăunează sanatații :) 

Prea rece! 
10. Aceasta groapă cu nisip pentru un foc "pe plajă"11. Un cinematograf în aer liber 12. Acestă casă în copac pentru copii 13. Un hamac montat in casa scării 
Ce senzație!
14. O ușă cu vitralii


15. O piscină pentru leneși16. O sală de masă hibrid ...Și masă de biliard.

17. O piscină interioară / în aer liber pentru zilele în care nu doriți să faceți plajă. 

18. Un loc minunat de foc, un șemineu cu totul special 
19. Un acvariu deasupra patului, ce mai priveliște! 
20. Adu plaja la tine in casă! 21. Un birou mobil, ai putea lua destul de mult oriunde cu tine 22. Piscine balcon care sunt luxul supremDistribuie să vadă și prietenii tăi! 

About

In 2017 blogul a aniversat 3 ani de la lansare, timp in care a fost vizitat de mai mult de 170000 de ori si pentru asta va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat si va astept in continuare sa vizitati si chiar sa distribuiti si prietenilor vostrii ceea ce v-a placut.


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Follow by Email

Totalul afișărilor de pagină

YouTube