„Prietenia este floarea unei clipe şi fructul timpului” — M A. von Kotzebue
Follow Me

Marketingul pe înțelesul tuturorBy  Daniel Constantin     luni, ianuarie 05, 2015    Etichete:,,,, 
 
Poate ai auzit de acest cuvânt 'marketing'... dar te-ai gândit vreodată ce înseamnă o strategie de marketing? Dacă nu, iată un mod mai neconvenţional de a defini principalii factori ce din de acest domeniu:

  1. Eşti la o petrecere şi vezi o fată superbă.Te duci la ea şi îi spui: “Sunt extrem de bogat. Căsătoreşte-te cu mine”.-Asta înseamnă marketingul direct.

  2. Eşti la o petrecere împreună cu prietenii şi vezi o fată superbă. Unul dintre prietenii tăi se duce la ea, arată spre tine şi spune: “Tipul ăla este extrem de bogat. Căsătoreşte-te cu el”.- Asta înseamnă publicitate.


  3. Eşti la o petrecere şi vezi o fată superbă. Te duci la ea şi îi iei numarul de telefon. A doua zi o suni şi îi spui: “Bună. Sunt extrem de bogat. Căsătoreşte-te cu mine”- Asta înseamnă telemarketing.

  4. Eşti la o petrecere şi vezi o fată superbă. Te ridici, îţi aranjezi cravata, te duci spre ea,
îi oferi de băut, îi deschizi uşa (de la maşină), o ajuţi să urce, te oferi să o duci pâna acasă, după care spui: “Că veni vorba. Sunt bogat. Nu ai vrea să te căsătoreşti cu mine?”
- Asta înseamnă relaţii publice.

  5. Eşti la o petrecere şi vezi o fată superbă. Vine spre tine şi îţi spune: “Ştiu că eşti
extrem de bogat! Am vreo şansă să te căsătoreşti cu mine?”
- Asta înseamnă recunoaşterea brandului.

  6. Eşti la o petrecere şi vezi o fată superbă. Te duci la ea şi îi spui: “Sunt extrem de bogat. Căsătoreşte-te cu mine”. Tipa îţi dă o palmă cât de tare poate.
- Asta înseamnă feedback-ul din partea clienţilor.

  7. Eşti la o petrecere şi vezi o fată superbă. Te duci la ea şi îi spui: “Sunt extrem de
bogat. Căsătoreşte-te cu mine”. Ea te ia de mână şi te duce sa te prezinte soţului său.
- Asta înseamnă dezechilibru între cerere şi ofertă.

  8. Eşti la o petrecere şi vezi o fată superbă. Te duci la ea, dar înainte să poţi spune ceva, vine un alt bărbat şi îi spune: “Sunt bogat. Ai vrea sa te căsătoreşti cu mine?” iar ea pleacă împreună cu el.
- Asta înseamnă competiţia pe aceeaşi piaţă.

  9. Eşti la o petrecere şi vezi o fată superbă. Te duci la ea şi înainte să-i spui: “Sunt bogat. Căsătoreşte-te cu mine” vine soţia ta.- Asta înseamnă restricţia de a intra pe pieţe noi.


About

In 2017 blogul a aniversat 3 ani de la lansare, timp in care a fost vizitat de mai mult de 170000 de ori si pentru asta va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat si va astept in continuare sa vizitati si chiar sa distribuiti si prietenilor vostrii ceea ce v-a placut.


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Follow by Email

Totalul afișărilor de pagină

YouTube