„Prietenia este floarea unei clipe şi fructul timpului” — M A. von Kotzebue
Follow Me

Tutorial: Cv Europass simplu si rapidBy  Daniel Constantin     marți, martie 17, 2015    Etichete:,,, 

  Sunt sigur ca cel putin o data te-ai confruntat cu redactarea unui Cv in format Europass, lucru care la inceput cred ca te-a facut sa stai ceva timp pe net cautand tot felul de sfaturi despre cum sa realizezi Cv-ul perfect, ei bine eu nu asta incerc sa iti prezint in acest material, incerc doar sa iti arat o metoda prin care poti avea un Cv bine organizat si care sa nu-ti ia mult timp atunci cand te apuci sa il redactezi.
   Ca si tine am cautat pe net sfaturi, sfaturi care m-au ajutat dar apoi ma gandeam cum ar trebui el aranjat ca sa „de bine”, iar aici mi-a cam luat timp pana am dat de un site care asta isi propune sa faca: sa te ajute pe tine sa redactezi un cv intr-un mod cat mai concis sa cat mai simplu cu putinta.
  Dar sa lasam vorbaria la o parte si sa iti spun la ce site ma refer: https://europass.cedefop.europa.eu .

  Site-ul arata ca in imaginea din stanga, unde am incercuit eu cu linie punctata trebuie sa dai pentru a incepe sa iti faci propriul cv. Acolo poti sa iti alegi limba, ai fiecare rubrica a unui cv pe care trebuie sa o completezi cum ar fi:„INFORMAŢII PERSONALE„ sau „EDUCAŢIE ŞI FORMARE”, sunt si alte categorii bineinteles, daca gasesti una la care nu poti completa poti sa o elimini.
  Totodata ai si sfaturi in partea dreapta a ecranului despre cum poti utiliza platforma si ce poti sa scrii in fiecare rubrica.
  Dupa ce crezi ca ai terminat cv-ul poti sa il salvezi in format pdf sau doc, iar pentru o editare ulterioara poti sa-l salvezi si in format .xml (astfel cand vei intra pe site poti foarte usor sa continui sa completezi o rubrica sau sa il corectezi de eventuale greseli, tuturor ni se poate intampla sa gresim :) ).

p.s.: Aici ai un model de Cv iar aici unul bonus. Le poti descarca fara nici o restrictie.
  
  Daca ai nelamuriri sau orice sugestie pentru mine ma poti contacta AICI 

About

In 2017 blogul a aniversat 3 ani de la lansare, timp in care a fost vizitat de mai mult de 170000 de ori si pentru asta va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat si va astept in continuare sa vizitati si chiar sa distribuiti si prietenilor vostrii ceea ce v-a placut.


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Follow by Email

Totalul afișărilor de pagină

YouTube