„Prietenia este floarea unei clipe şi fructul timpului” — M A. von Kotzebue
Follow Me

Lg G3 test video si foto



By  Daniel     marți, aprilie 07, 2015    Etichete: 
 


 Tocmai mi-a ajuns in mana un LG G3 si m-am hotarat sa  ii testez performantele foto si video, asa ca am „purces” la actiune, dar nu oricum... ci in conditii „extreme”: am filmat in toiul noptii de la etajul 7 al unui bloc din Craiova, dar surprinzator inginerii LG au facut o treaba extraordinara cand au proiectat acest telefon uimitor, dar sa nu mai lungim discutia si sa trecem la caracteristicile acestui dispozitiv:

    20150330 202335
  •    CAMERA  - Primara 13 MP, 4160 x 3120 pixels, phase detection/laser autofocus, optical image stabilization, dual-LED (dual tone) flash, o imagine in rezolutie originala poate fi descarcata de AICI                                 ♦→→→→→→→
  •    Features 1/3'' sensor size, are capacitatea sa filmeze si sa fotografieze simultan, geo-tagging, face detection, HDR 
  •    Video la 2160p@30fps, 1080p@30fps cu stabilizare optica, HDR, stereo sound rec., poti vedea un test video aici , sau AICI.
  •    Camera secundara fotografiaza cu rezolutia de 2.1 MP, si video la 1080p@30fps

    Concluzie: In lumina slaba si foarte slaba acest telefon nu se comporta excelent, dar pentru un dispozitiv cu o camera atat de mica(ca dimensiuni vorbind) se comporta destul de ok, poate fi comparat cu o camera de fotografiat ieftina
                    Daca filmezi cu el ziua, cand lumina este buna isi face treaba foarte bine, calitatea imaginilor si videoclipurilor poate fi comparata chiar si cu cea a unei camere DSLR.
                    Dimensiunea unei fotografii este cuprinsa intre 2mb si poate sa depaseasca 10mb/imagina atunci cand fotografiezi la rezolutia maxima de 13mp.
                    Un videoclip video facut la rezolutia maxima 4K are o dimensiune destul de mare, de exemplu primul videoclip mentionat mai sus are 200 mb.


About

In 2017 blogul a aniversat 3 ani de la lansare, timp in care a fost vizitat de mai mult de 170000 de ori si pentru asta va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat si va astept in continuare sa vizitati si chiar sa distribuiti si prietenilor vostrii ceea ce v-a placut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasă un comentariu


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Totalul afișărilor de pagină

YouTube