„Prietenia este floarea unei clipe şi fructul timpului” — M A. von Kotzebue
Follow Me

Nou pe Youtube - Videoclipuri cu rezolutie 8KBy  Daniel Constantin     luni, iunie 08, 2015    Etichete:,, 

  
  Ati vazut?

  In ultima vreme pe Youtube au inceput sa apara si videoclipuri cu o rezolutie enorma de 4320px(8K).
  Rezoluția 8K sau Full HD Ultra ( FUHD ) este cea mai mare rezolutie pentru televiziunea definite ultra înaltă (UHDTV). 8K se referă la rezolutia pe orizontală a acestor formate, 8.000 de pixeli, formând dimensiunile totale ale imaginii (7680 × 4320). Iata o diagrama care iti arata cam care e diferenta intre rezolutiile mai vechi: 


   Puține camere video au capacitatea de a filma în 8K, cu NHK fiind una dintre singurele companii care au creat o camera mica de emisie cu un senzor de imagine cu rezolutia 8K .

   Iata un videoclip care are o astfel de rezolutie, din pacate mi-e greu sa cred ca iti va merge bine, deoarece are cerinte de sistem destul de avansate, plus ca iti trebuie un monitor cu o diagonala destul de mare, cel putin 52 de inchi.

About

In 2017 blogul a aniversat 3 ani de la lansare, timp in care a fost vizitat de mai mult de 170000 de ori si pentru asta va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat si va astept in continuare sa vizitati si chiar sa distribuiti si prietenilor vostrii ceea ce v-a placut.


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Follow by Email

Totalul afișărilor de pagină

YouTube