„Prietenia este floarea unei clipe şi fructul timpului” — M A. von Kotzebue
Follow Me

TUTORIAL: Background video pentru bloggerBy  Daniel Constantin     vineri, iunie 19, 2015    Etichete:,, 
Te-ai intrebat vreodata daca poti seta ca si fundal orice videoclip de pe youtube?
Setarea unui astfel de videoclip ca si fundal poate atrage mai multi vizitatori site-ului tau, mai ales daca le oferi spre vanzare diverse produse ce tin de materiale video.
 Astazi, in acest articol, iti voi arata cun sa faci acest lucru.
 De mentionat ca desi rezultatul este apreciat de vizitatori, el are un dezavantaj major - daca utilizatorii intra de pe calculatoare cu o conexiune la internet cu viteza mica, videoclipul se va incarca mai greu.


Iata cum sa setezi ca si fundal orice videoclip de pe youtube?

 Pasul 1: Nimic mai simplu, logheaza-te in contul tau Blogger, apoi du-te la `Sablon` (1) si selecteaza `Edit Html`(2)

  Pasul 2: Dai un click oriunde in casuta cu codul HTML si apoi apasa `Ctrl+F` pentru a deschizi casuta de cautare.
  Pasul 3: Tasteaza in acea casuta urmatorul cod     (1) .  Chiar deasupra (2) </head> , da copy-paste la urmatorul cod.Dupa ce ai inserat codul de mai sus, cauta tagul de deschidere <body> si chiar sub el introdu codul de mai jos. Daca nu reusesti sa gasesti tagul <body> incearca sa cauti <body expr:class='&quot;loading&quot; + data:blog.mobileClass'> sau uita-te dupa un text asemanator. Acum cauta tagul de inchidere  </body> si chiar deasupra lui da paste la acest cod.

Important: Nu uita sa inlocuiesti 61BLn00AN_w  cu ID videoclipului Youtube, ID este reprezentat de caracterele care apar la sfarsitul adresei url a videoclipului. Pentru a te ajuta am facut o poza in care am evidentiat id-ul unui videoclip oarecare. Dupa ce ai dus la final toti acesti pasi, salveaza sablonul.Felicitari ai adaugat cu succes un videoclip de pe youtube ca si fundal video pe blogul tau.

Sper ca acest tutorial sa iti fi oferit informatiile necesare pentru a putea adauga un fundal video blogului tau, acum vei avea un site mult mai atractiv si original. Succes!


About

In 2017 blogul a aniversat 3 ani de la lansare, timp in care a fost vizitat de mai mult de 170000 de ori si pentru asta va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat si va astept in continuare sa vizitati si chiar sa distribuiti si prietenilor vostrii ceea ce v-a placut.


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Follow by Email

Totalul afișărilor de pagină

YouTube