„Prietenia este floarea unei clipe şi fructul timpului” — M A. von Kotzebue
Follow Me

Video: De cate iPhone-uri este nevoie sa opresti un glont tras cu AK-47 ?By  Daniel Constantin     marți, iunie 30, 2015    Etichete:,,, 
How many iPhones does It take to stop an AK-47 Bullet? Checkout this video to find out

De cate iPhone-uri este nevoie 

sa opresti un glont tras cu AK-47 ? 

    Compania Apple a revolutionat industria telefoanelor mobile atunci cand a lansat acest model care este foarte apreciat datorita software-ului dar si rezistentei carcasei din aluminiu.

    Dar te-ai intrebat vreodata la cate gloante rezista? Ei bine, iata ca cineva nu a avut ce face si a prapadit cateva telefoane incercand sa ne arate acest lucru.

    Filmările au fost realizate cu o cameră video normală, care nu are capacitatea de a înregistra foarte multe cadre pe secundă.


  
   La primul test echipa a reuşit străpungerea a patru aparate, glonţul oprindu-se în ecranul celui de-al cincilea. Ei au putut observa că distrugerile au fost mai mari pe măsură ce glonţul avansa. Testul a fost repetat, după o ajustare a poziţiei de tragere, iar de data aceasta glonţul a reuşit să perforeze cinci aparate, înainte de a fi oprit. Al şaselea aparat, deşi avea ecranul spart, a continuat să funcţioneze.


   User-ul merita apreciat pentru ca a prapadit 5 iPhone-uri sa ne arate cat de dur e telefonul, dar nu mai bine ni le dadea noua?

About

In 2017 blogul a aniversat 3 ani de la lansare, timp in care a fost vizitat de mai mult de 170000 de ori si pentru asta va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat si va astept in continuare sa vizitati si chiar sa distribuiti si prietenilor vostrii ceea ce v-a placut.


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Follow by Email

Totalul afișărilor de pagină

YouTube