„Prietenia este floarea unei clipe şi fructul timpului” — M A. von Kotzebue
Follow Me

TUTORIAL: Video- Cum sa iti securizezi facebook-ul?By  Daniel Constantin     luni, iulie 20, 2015    Etichete:,,, 
  
   Mereu intri pe facebook de pe unde apuci si sunt sigur ca de multe ori ti-a fost teama ca nu cumva un prieten sa iti fure parola si sa poata vadea acele lucruri care nu vrei sa le stie nimeni... nu-ti fa griji daca lucrurile de mai sus ti se intampla des.. e normal.


   In cele ce urmeaza iti voi arata cateva sfaturi despre cum sa nu ai parte de vreun intrus care sa iti invadeze lucrurile `personale`.

   Metoda propusa presupune ca atunci cand cineva se conecteaza cu parola ta sa i se solicite suplimentar un alt cod, cod ce poate fi obtinut doar printr-un sms catre un numar pe care il setezi tu.

   Sa incepem!

   Primul pas este sa te conectezi si apoi sa dai la SETARI si apoi alegi optiunea SECURITATE care te va duce in meniul unde poti sa faci mai multe setari ce tin de siguranta ta pe facebook.

   Dupa ce ai bifat la fel ca in zonele pe care le-am marcat cu rosu, du-te la APROBARI DE CONECTARE si bifeaza `Solicită un cod de securitate pentru a accesa contul meu din browsere necunoscute`, si urmeaza pasii din videoclipul de mai jos.

  Dupa ce ai urmat toti pasii, cand te vei conecta pe facebook dupa ce bagi parola, ti se va cere sa bagi un `cod de conectare`. Acest cod il poti obtine din `Generatorul de coduri`sau printr-un sms pe care tipii de la facebook ti-l trimit pe numarul de telefon care l-ai folosit cand ai setat securitatea contului.


About

In 2017 blogul a aniversat 3 ani de la lansare, timp in care a fost vizitat de mai mult de 170000 de ori si pentru asta va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat si va astept in continuare sa vizitati si chiar sa distribuiti si prietenilor vostrii ceea ce v-a placut.


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Follow by Email

Totalul afișărilor de pagină

YouTube