„Prietenia este floarea unei clipe şi fructul timpului” — M A. von Kotzebue
Follow Me

Pentru prima data la Super Blog!



By  Daniel     miercuri, septembrie 16, 2015    Etichete:,,, 




   Iata ca a sosit clipa sa ma inscriu si eu cu blogul meu ''BLOGU' LU' DAN" pentru prima data la cea mai longevivă competiție din blogosfera românească SUPER BLOG 2015.

   A trecut mai bine de un an de la prima postare pe acest blog si cred ca a crescut suficient pentru a putea participa la aceasta minunata competitie, avand in prezent peste 65 de articole si mai bine de 35000 de accesari. Imi doresc sa particip la cat mai multe probe si sa aduc, ca de obicei, continut de calitate pentru voi, pentru cei care vizitati acest blog, voi sunteti cei care ma incurajati sa particip si sper ca feedback-ul primit din partea voastra sa fie unul pozitiv.

   Va multumesc si astept sprijinul vostru!



   Sa inceapa distractia!



ParticipSuperBlog2015

About

In 2017 blogul a aniversat 3 ani de la lansare, timp in care a fost vizitat de mai mult de 170000 de ori si pentru asta va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat si va astept in continuare sa vizitati si chiar sa distribuiti si prietenilor vostrii ceea ce v-a placut.

Un comentariu:

  1. Bun venit in SuperBlog 2015, Daniel!

    Iti multumim pentru inscriere si iti dorim succes! Te asteptam la start pe 1 octombrie, cu prima proba. Speram sa te regasim la linia de finish si la Gala SuperBlog. :) Inspiratie din plin si toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere

Lasă un comentariu


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Totalul afișărilor de pagină

YouTube