„Prietenia este floarea unei clipe şi fructul timpului” — M A. von Kotzebue
Follow Me

17 Idei de foisoare pentru gradina taBy  Daniel Constantin     joi, octombrie 22, 2015    Etichete:,, 

   Ai un loc in gradina ta pe care vrei sa il pui in evidenta?
   Foisoarele au devenit din ce in ce mai apreciate de cei ce stau la curte pentru reprezinta locul ideal in care se pot relaxa alaturi de cei dragi.
   Iti propun 17 Idei de foisoare care s-ar potrivi perfect si ar crea o atmosfera unica chiar la tine in curte. Foisoarele pe care le poti vedea mai jos pot fi adaptate cu usurinta de oricine care are putina pricepere in d`ale constructiilor sau poti angaja o firma ce se va ocupa de realizarea foisorului mult visat.
   Acestea pot fi construite din diferite materiale, putandu-se adapta usor la specificul zonei in care locuiesti. Spre exemplu poti profita de piatra de munte daca stai in zona montana. 

   Sa vorbim despre costuri. 
   Acestea nu sunt de neglijat cand vrei sa te apuci de realizare unei astfel de costructii. Trebuie sa iei in calcul foarte multe detalii privind costurile materialelor pe care le vei folosi. Chiar daca te vei apuca in regie proprie trebuie sa te astepti la costuri ce incep de la 2000-2500 de lei, acestea urcand vertiginos daca vei apela la o firma de constructii. 
   Mai ai o  varianta: poti sa le cumperi gata construite de la majoritatea magazinelor mari de bricolaj, dar nici aceasta varianta nu este foarte ieftina, poti gasi foisoare la preturi de cel putin 1500 de lei.
   Sper ca te-au inspirat aceste proiecte si iti urez succes in realizarea foisorului mult dorit!

About

In 2017 blogul a aniversat 3 ani de la lansare, timp in care a fost vizitat de mai mult de 170000 de ori si pentru asta va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat si va astept in continuare sa vizitati si chiar sa distribuiti si prietenilor vostrii ceea ce v-a placut.


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Follow by Email

Totalul afișărilor de pagină

YouTube