„Prietenia este floarea unei clipe şi fructul timpului” — M A. von Kotzebue
Follow Me

Despre stampile



By  Daniel     luni, octombrie 12, 2015    Etichete:,, 

   Ștampilele... le vedem în fiecare zi ...în fiecare birou.. peste tot pe unde sunt acte și nu numai.
   Dar te-ai gandit vreodată care-i viaţa unei ștampile sau cum ar fi dacă ai fi o ștampilă?
   Acest instrument îşi începe viaţa în momentul în care tu, cel care o comanzi, ai idee cum vrei sa arate și ce vrei ea sa facă atunci când apeşi pe aceasta și o pui deasupra unei foi de hârtie.
   Odată stabilite aceste lucruri cineva se ocupă de crearea ei. Omul acela de la Colop începe sa creeze designul asa cum tu ai solicitat. Totul începe cu o foaie de hartie, designer-ul face o schiţă pe aceasta si apoi o transfera pe calculator într-un program specializat. După aceasta etapa începe fabricarea ștampilei. Cu drag si multă dăruire iese un lucru unic care te va ajuta fără oprire ori de cate ori ai nevoie. Acum ștampila vede prima data lumina lămpii de birou cu care se va obişnui în timpul cât va sta cu tine si vei folosi în fiecare zi fără sa te gândești măcar o clipa la ea.  

   Cu o construcţie simplă ea ne este de mare ajutor dacă avem o firma sau ne ducem undeva unde avem nevoie de un document oficial, dar ştiai ca ea poate fi de ajutor în mai multe domenii?
   Ştiai ca poate fi folosită sa personalizezi o groaza de lucruri? 

   

   Dar dacă ar fi să îţi alegi ce tip de ștampilă ai fi?
   Ce caracteristici ai avea: ai fi uşoară, personalizabilă sau ai fi unică?

   Eu mi-am ales: aș fi ștampila tinereții, uşor de utilizat aceasta este perfectă pentru cei care sunt mereu pe drum, o secundă si e numai gata de utilizat!
    O secundă si totul este pregătit de personalizare!


Cu acest articol particip la proba numărul 3 a concursului SUPER BLOG 

About

In 2017 blogul a aniversat 3 ani de la lansare, timp in care a fost vizitat de mai mult de 170000 de ori si pentru asta va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat si va astept in continuare sa vizitati si chiar sa distribuiti si prietenilor vostrii ceea ce v-a placut.

Un comentariu:

  1. Eu as fi stampila "ergonomica". Stampila pe care am cumparat-o este una de buzunar pentru ca tot ce folosesc caut sa fie ergonomic. Am cumprato-o de la stampilebrasov.ro. Va recomand cu caldura.

    RăspundețiȘtergere

Lasă un comentariu


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Totalul afișărilor de pagină

YouTube