„Prietenia este floarea unei clipe şi fructul timpului” — M A. von Kotzebue
Follow Me

Fan branză pufoasă de la Delaco



By  Daniel     vineri, octombrie 30, 2015    Etichete:, 
   
   Pufoşenie... asa poate fi caracterizată brânza pufoasă pe care ne-o oferă cei de la Delaco - specialiştii în brânzeturi.
   Probabil ştiţi personajele drăcuţe şi amuzante din clipurile de promovare ale pufoşeniei. Sunt atât de drăgălaşe încât e imposibil să nu-ti creeze o stare de bine.

   Dar ştiţi voi cum cuceresc ei lumea brânzeturilor?
   Să ne imaginăm un dialog între Toni si Toniţa, prietena lui Toni junior:

   Domnule Toni ce e aşa special la pufoşenia asta de brânză? 

   Toniţa, brânza asta este făcută cu cea mai mare dragoste, angajaţii Delaco sunt cei mai iubitori din lume. Ei iubesc pe oricine. Ce crezi că fac aceştia în fiecare dimineaţă? Simplu: Îşi arată dragostea lor într-un mod deosebit: oferă mii de zâmbete celor pe care-i întâlnesc în drumul lor spre raiul brânzeturilor delicioase: făbricuţa Delaco.

   Hmm, deci de asta iese aşa pufoasă brânzica lor?

   Da Toniţa, ăsta este motivul pentru care brânza pufoasă de la Delaco este cea mai delicioasă dintre toate pe care le-ai gustat. Şi să-ţi mai spun ceva Toniţa, Toni mi-a zis ceva, un lucru pe care trebuie să-l afli şi tu. A zis că eşti la fel de pufoasă ca brânza lui preferată pe care tu i-ai arătat-o.
   Tu eşti cea care i-ai arătat fericirea!

Articol scris cu drag pentru Super Blog

About

In 2017 blogul a aniversat 3 ani de la lansare, timp in care a fost vizitat de mai mult de 170000 de ori si pentru asta va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat si va astept in continuare sa vizitati si chiar sa distribuiti si prietenilor vostrii ceea ce v-a placut.

Un comentariu:

Lasă un comentariu


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Totalul afișărilor de pagină

YouTube