„Prietenia este floarea unei clipe şi fructul timpului” — M A. von Kotzebue
Follow Me

Tu cum stai cu părul?



By  Daniel     miercuri, octombrie 21, 2015    Etichete:, 
  

    Iată o întrebare mai ciudată: tu cum stai cu părul?

   O să îţi spun o întamplare haioasă despre păr. Ai fost de multe ori pe plajă și cred că e imposibil să nu fi văzut măcar o persoană cu parul expus la soare, cel mai probabil cu scopul de bronza și el. 
   Cum te-ai simţit? Nu-i așa că ți-a provocat puţină groază văzând mica maimuţă mergând pe plajă, etalându-si ce are mai scump: părul.
   Dar ce zici dacă tu ai fi maimuțica aceia? 
   Hei! știu că nu ți-ar convine dar hai să facem împreună un mic exercițiu de gândire împreună. Să presupunem că tu ai fi micul/mica patruped/ă din care se presupune că am evoluat. Este o zi însorită, ești pe plajă și ai ieșit să îți expui podoaba capilară de care ți-e greu să te lași. Sigur vei vedea câțiva indivizi puși pe șotii atunci când treci prin preajma lor, parcă îi aud deja cum spun: ”ia uite și pe ăsta/asta zici că e Gorila” sau mai știu eu ce vorbe, dar ce-i drept e că sigur vei atrage priviri și comentarii cu gramada ca să nu mai zic de hohotele de râs venite de la cei din jurul tău. 
   Hai să ne oprim din exercițiul nostru de gândire. Cum ți se pare acum?
   Nu cred că-i o experiență plăcută, dar ce pot spune drept și cred ca nu mă vei contrazice este faptul că unii oameni nu se simt frustați de părul lor și nu ezită nici o clipă să și-l arate peste tot pe unde merg. 
   Această complacere a unora dintre noi se trage din adâncuri, unii așa cred că e de cuviință... să nu se ia de creația lui Dumnezeu, să o lase neatinsă. Nu îmi propun aici să dau sfaturi acestor persoane, dar pot să le ofer celor care poate se răsgândesc și vor să mai renunțe la al lor păr corporal dar și cei care nu țin la părul lor și mereu scapă de el iată o gamă variată de accesorii pentru epilat, de unde poți oricând să îți alegi cele mai bune tehnici pentru a-ți da jos „paduricea” sau cum dorești tu să îi spui.


http://www.tpb.ro/kit-uri-pentru-epilat/245-kit-epilat-trio-basic.html



Acest articol participa la competiția „Super Blog”

About

In 2017 blogul a aniversat 3 ani de la lansare, timp in care a fost vizitat de mai mult de 170000 de ori si pentru asta va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat si va astept in continuare sa vizitati si chiar sa distribuiti si prietenilor vostrii ceea ce v-a placut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasă un comentariu


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Totalul afișărilor de pagină

YouTube