„Prietenia este floarea unei clipe şi fructul timpului” — M A. von Kotzebue
Follow Me

Îndrăznește să îți pese!



By  Daniel     luni, noiembrie 02, 2015    Etichete:,, 
  
   Și iată-mă scriind din nou, dar de data aceasta pentru proba numărul 12 din cadrul Super Blog, o probă care îmi face zilele puțin mai complicate, nefiind deloc pe aceași direcție cu drumurile mele, dar asta-i partea interesantă, ceea ce te face să fii mai bun, să vrei mai mult de la tine și de la articolele tale pe care le scriu cu multă dragoste și dăruire pentru voi.

  

  În acest articol îmi propun să abordez importanța stilului vestimentar pe care îl abordezi. Nu o să încerc să stau și să comentez sau să aflu dacă omul face haina sau aceasta îl face pe el ci să vă prezint prezint pe scurt Comunitatea Chic-Elite.


   Ați auzit garantat de casa de modă ELLIS, a cărei creatoare Eli Lăslean inovează de mai bine de 20 de ani industria modei de la noi din țară aducând cu fiecare creație a ei un suflu nou acestei industrii care cunoaște noi culmi pe zi ce trece. Prin stilul ei caracteristic, aceasta a lansat platforma de mentorat dedicată în special femeilor, dar și bărbaților interesați să „intre” pe sub pielea femeilor din viața lor, căci din femei ne-am născut.

   Femeile, poate voi repeta ceea ce este cunoscut de secole, reprezintă ființele pe care noi bărbații nu le vom putea înțelege în proporție de 100% niciodată oricât am încerca și orice am face, ele ne ocupă mare parte din viața noastră fără ca unii dintre noi să realizeze măcar: stăm în burta lor 9 luni, apoi au grijă de noi necondiționat până în momentul când atribuția aceasta este preluată condiționat de o alta.

   Ce este specific lor și mai nou, din fericire, și nouă bărbaților este atenția deosebită pe care o acordăm felului în care arătam, căci de multe ori nu omul face haina, ci aceasta îl face pe el.

   
Prin intermediul platformei putem cu toții ne dezvoltăm această capacitate dar in special cititoarele acestui blog si nu numai pot să își dezvolte o groază de abilități, dar pot ajuta la rândul lor ceilalți membrii ai comunității cu tot felul de idei. Totodată, revenind la titlul oarecum filozofic al acestui articol, trebuie să vă spun că orice schimbare a societății în care trăim depinde de implicarea noastră efectivă la „administrarea” acesteia, așa vom devenii mai responsabili și mai atenți la cele ce se întâmplă în jurul nostru.


La sfârșitul acestui articol îți mai spun o dată:

 „Îndrăznește să îți pese!”

 

About

In 2017 blogul a aniversat 3 ani de la lansare, timp in care a fost vizitat de mai mult de 170000 de ori si pentru asta va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat si va astept in continuare sa vizitati si chiar sa distribuiti si prietenilor vostrii ceea ce v-a placut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasă un comentariu


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Totalul afișărilor de pagină

YouTube