„Prietenia este floarea unei clipe şi fructul timpului” — M A. von Kotzebue
Follow Me

Allview X2 Soul Style - un smarthpone pentru mine



By  Daniel     miercuri, decembrie 09, 2015    Etichete:,,,,, 

   În articolul de azi o să vă  vorbesc despre noul telefon din gama „SOUL” al brașovenilor de la Visual Fan sau mai pe înțelesul tuturor - Allview - și o să vă explic de ce îmi place mie acest smartphone. O să vă ofer și un pont: Cum puteţi să îl câștigați chiar acum, în perioada sărbătorilor de iarnă!

    Așadar să nu mai zăbovim mult la introducere și să trecem la treburi mai serioase. Iată pe scurt cu ce dotări „vine” la pachet noul Allview X2 Soul Style:
   Modelul vine în doua variante: cea standard, cu 2GB memorie RAM si varianta X2 Soul Style + care pune la dispozitie 3GB memorie RAM. De asemenea  plusează și la capitolul performanță grație procesorului Quad Core de 1,3GHz, soluției grafice Mali T720 și sistemului de operare Android™ 5.1 Lollipop, trebuie sa menționez că X2 Soul Style este un smartphone Dual SIM, dotat cu un slot Micro SIM și unul Nano SIM și este compatibil 4G.

   Are o grosime de doar 6,95 mm iar display-ul de 5” HD IPS LCD oferă un unghi larg de vizualizare, un contrast remarcabil și culori captivante.
   P.s.: ecranul cât și spatele telefonului sunt ferite de zgârieturi grație sticlei rezistente la zgârieturi Asahi Glass iar șasiul realizat din aliaj de magneziu conferă o rezistență mărită la socuri mecanice.
   Toate specificațiile produsului le găsești mai jos în acest articol.


   Pot spune ca m-am îndrăgostit de specificațiile camerei foto/video cu care este dotat acest smartphone. Iată de ce spun asta:
 
   Camera principală cu o rezoluție de 13 MP este construită de cei de la Samsung printr-o tehnologie asemănătoare obiectivului unui aparat foto DSLR, aceasta are integrate 4 lentile, dintre care una de safir. Totodată ea este dotată cu filtre antireflexie și UV care permit capturarea imaginilor chiar și atunci când te afli în locuri întunecoase, așadar poți face poze de o claritate uimitoare chiar și în momentele când obiectele sau persoanele pe care vrei să le surprinzi sunt aflate în medii lipsite de lumină, poți apela și la blițul puternic de lângă cameră. 

   Pentru a te ajuta și mai mult atunci când vrei ca pozele tale să te reprezinte, aplicația camerei îți oferă numeroase functii precum: Touchfocus, HDR, Face detection, Gesture shot, Face beauty, Smile shot, Picture in picture mode, Motion track, Geotagging.  
   
   Un alt aspect care îmi place la nebunie la această cameră este ca pot filma videoclipuri FULL-HD 1080p, așa că atunci când ai nevoie să surprinzi momentele speciale din jurul tău poți apela cu încredere la camera telefonului tău. Dacă vrei să vezi lucrurile mai în detaliu funcția Slow Motion ți se potrivește de minune, cu aceasta poți imortaliza clipuri unice, pe care le poți edita în funcție de preferințe. 

   Cei de la Allview s-au gândit și la împătimiții de selfie-uri, ca mine, atunci când au realizat acest telefon, dotându-l cu o camera frontală de 5 MP, deci dacă și tu ești selfie-addicted nu trebuie să-ți faci griji în privința capturilor realizate cu camera din față: acestea vor fi invidiate de prietenii tăi.
 
    Toate fotografiile și înregistrările video pe care le imortalizezi  pot fi păstrate în siguranță în memoria generoasă a smartphone-ului X2 Soul Style, care îți pune la dispoziție  o memorie Flash de 16GB ce poate fi extinsă printr-un card microSD de pana la 128GB. Card-ul microSD poate fi înserat în slotul microSIM al telefonului, așadar nu o să fii nevoit să te gândești tot timpul la memorie.

Nature Scene

    În concluzie Allview X2 Soul Style este un telefon foarte bun, ce are dotări premium, care vine la un preț acceptabil. Cu ajutorul său poți surprinde de fiecare dată toate momentele din viața ta la o claritate uimitoare ce îți permite să observi fiecare detaliu din fotografii.
   După ce arunci o privire peste specificațiile de mai jos, îți voi dezvălui cum poate fi al tău.


Specificații
GeneralVideo
LansareNoiembrie 2015RedareFormate video 1080p
LimbaRomana, Engleza, Germana, Spaniola, Maghiara, Franceza, Olandeza, Rusa, Italiana etc.Redare fluxFullHD 1080p
Dual simDaCamera
MicrosimDa SIM1Rezolutie camera principala13MP cu autofocus Samsung S5K3L2
NanosimDa SIM2Saphire lensDa
Dimensiune142,4x71,2x6,95 mmRezolutie camera frontala5MP
Greutate128gInregistrare videoFullHD 1080p
DisplayTouchfocusDa
TipIPS LCD HDHigh Dynamic Range(HDR)Da
TouchscreenTouchscreen capacitiv multitouch ONCELL,Full laminationLed flashDa
Dimensiuni5"Face detectionDa
Rezolutie1280x720pxGesture shotDa
Asahi GlassDaFace beautyDa
CaracteristiciSmile shotDa
SOAndroid™ 5.1, LollipopPIP modeDa
CPUCortex®-A53 1,3GHz Quad-CoreMotion trackDa
GPUMali T720GeotaggingDa
GPSDaDate
AGPSDa4GDownload 150Mbps,
Upload 50Mbps
Memorie Flash16GB3GHSDPA 21,1Mbps/HSUPA 5.76Mbps
Memorie RAM2GBEDGEDa Class10
WidgetDaGPRSDa Class 12
MultitaskingDaBluetoothClass 4.0 cu A2DP si EDR
Turn to MuteDaWLANWiFi 802.11 b/g/n
Radio FMDaWiFi DirectDa
HD VoiceDaUSBDa 2.0, micro USB
Micro SDPana la 128GB/in mod Single SIMSenzori
Vibrație când apelatul răspundeDaAccelerometruDa
Design unibodyDaSenzor de ProximitateDa
Capac spate sticlaDa Asahi GlassSenzor de luminaDa
CuloriBlue Pearl, Gold, SilverInternet
SunetSocial networkingDa
3.5mm jackDaE-mailDa
DifuzorDaHotspotThetering prin Bluetooth
Redare fisiere audioDaHotspotTethering prin Wifi
Max Bass audioDaHotspotTethering prin USB
Tip alertaVibratie, ringtone audioBaterie
Continut pachetTelefon, manual de utilizare, certificat de garantie, alimentator, cablu de date USB, casti, folie protectieCapacitateLi-Pol 2350mAh
Stand by
Pana la 235h
Convorbire
Pana la 440min

   Așa cum am promis la începutul articolului a sosit vremea să îți spun cum poți câștiga acest telefon. Dacă ai imaginație și poftă de creație iar pe deasupra deții și un blog cu peste un an vechime poți scrie un articol în care să îți spui ce  îți place cel mai mult la noul  Allview X2 Soul Style și să înscrii articolul pe platforma Blogawards.ro dând click pe imaginea de mai jos. 



About

In 2017 blogul a aniversat 3 ani de la lansare, timp in care a fost vizitat de mai mult de 170000 de ori si pentru asta va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat si va astept in continuare sa vizitati si chiar sa distribuiti si prietenilor vostrii ceea ce v-a placut.

Un comentariu:

Lasă un comentariu


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Totalul afișărilor de pagină

YouTube