„Prietenia este floarea unei clipe şi fructul timpului” — M A. von Kotzebue
Follow Me

Blogawards - locul unde te poti afirmaBy  Daniel Constantin     luni, decembrie 14, 2015    Etichete: 


 Ai auzit de platforma BLOGAWARDS.RO
 Dacă ești un blogger mai vechi sigur ai auzit măcar o dată la vreun blog-meet de acesta, în caz ca este prima oară cand auzi, o să îți prezint pe scurt în ce consta: scrii articole pentru diverși advertiseri și câștigi premii, fie în bani fie produse. Premiile sunt oferite în urma unei jurizări la care iau parte de obicei persoane din partea sponsorilor dar și membrii din partea platformei.

 De ce merită să îți faci cont pe platformă și să participi la probe?
  
 Asta a fost prima întrebare care mi-a trecut prin minte atunci când am auzit și eu de această platformă, așa că am „studiat” puțin „piața” și consider că am aflat destul de multe detalii care te vor scăpa de timpul pe care la-m petrecut eu căutând informațiile de care ai nevoie să îți faci o părere despre Blogawards.

 Iată principalul motiv pentru care trebuie să participi și tu cu blogul tău blogurile tale la probele lansate pe această platformă: câștigi premii și bani. Poți câștiga zeci de premii cum ar fi: telefoane mobile, aparate de fotografiat, tablete, cărți și multe altele. Așa cum am spus, câștigi și bani. Sunt probe unde primele 3 articole pot câștiga premii cumulate ce ajung la sume chiar și de peste 1500 de lei, așa că dacă ești un blogger bun și cu imaginația bogată poți face bani frumușei.

 Cel de-al doilea lucru pentru care merită să participi este acela că poți intra în contact direct cu advertiserii interesați de serviciile tale, astfel vei putea să îți monetizezi și mai ușor blogul tău.

 Un al treilea motiv este acela că poți oferi cititorilor tăi informații diverse despre produse de calitate de care pot beneficia în condiții avantajoase.

Ultimul argument pe care ți-l pot oferi, dar nu cel mai lipsit de semnificație, este acela că te faci remarcat printre alți bloggeri prin participarea la concursurile de pe Blogawards.ro cum ar fi cel mai recent lansat „ Crăciunul Bloggerilor 2015”, competiție cu premii în valoare de peste 10000 de lei.

Iată de ce Blogawards.ro este locul unde te poți firma! 

About

In 2017 blogul a aniversat 3 ani de la lansare, timp in care a fost vizitat de mai mult de 170000 de ori si pentru asta va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat si va astept in continuare sa vizitati si chiar sa distribuiti si prietenilor vostrii ceea ce v-a placut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasă un comentariu


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Follow by Email

Totalul afișărilor de pagină

YouTube