„Prietenia este floarea unei clipe şi fructul timpului” — M A. von Kotzebue
Follow Me

Coolpad Porto - cadoul ideal de sărbători



By  Daniel     joi, decembrie 10, 2015    Etichete:,,, 


COOLPAD PORTO - cel mai simpatic cadou

   Smartphone-ul este fabricat de producătorul Coolpad recent intrat pe piața din Europa și România clasându-se pe locul 7 pe piața globală a smartphone-urilor și numarul 4 în China. În ultimă perioadă fabricanții chinezi de telefoane mobile  ne-au obișnuit cu produse performante și durabile la prețuri foarte atractive, din această categorie face parte și COOLPAD Porto.

Iată câteva motive de ce să/să-ți oferi acest telefon cadou

  Noul Coolpad Porto are ecranul de 4.7”, marginile de 4.8 mm grosime și grosimea totală a carcasei de 7.9 mm, ceea ce îl plasează între cele mai subțiri smartphone-uri disponibile pe piață, astfel că se va potrivi fără nici o problemă în buzunarul oricui. Carcasa este ergonomică, puțin curbată și realizată dintr-un material inovator: semințe de acaju, un material 100% natural, cu o textura baby skin, care nu permite lăsarea amprentelor. Ai mai jos un tabel cu specificațiile complete ale acestui telefon.
 

  Tuturor ne plac pozele, ele rămânând singurele care ne aduc aminte de peripețiile prin care am trecut. Nu trebuie să îți pui întrebări în legătură cu performanțele fotografiilor realizate cu Coolpad Porto, acestea fiind de o calitate remarcabilă datorită camerei principale din spate cu rezoluția de 8Mpx și bliț LED dar și camerei din față de  5Mpx

  Selfie-urile realizate cu noul smartphone Coolpad Porto vor deveni amintiri unice care vor fi invidiate de toți prietenii, datorită camerei cu lentilă de 2.2 și senzori BSI, care permite pătrunderea unei lumini mai intense și încadrarea unui spectru mai larg. Un zâmbet este suficient pentru declanșarea camerei din față care se bucura de o funcție specială de „smile recognision” adică telefonul face poza exact când observă un zâmbet. Îmi place la telefonul acesta și faptul că filmează videoclipuri full HD la 1080p/30 de cadre pe secundă. Telefonul este compatibil 4G, așa că vei putea distribui instant toate pozele și selfie-urile pe rețele de socializare să le arăți prietenilor tăi toate nebuniile tale.
 

  În același timp tehnologia 4G LTE, furnizează o viteză de download de invidiat.
  Asa că, oriunde te-ai afla poți urmări emisiunea ta favorită, viziona videoclipuri pe Youtube, asculta muzica ta preferată sau să citești articolele tale favorite de pe Blogu` lu` Dan.

  Smartphone-ul de la Coolpad România are senzor infraroșu adică poate fi o telecomandă pentru device-urile din casa ta care folosesc infraroșu, nu te vei mai chinui să cauți telecomanda televizorului din bucătărie sau poate telecomanda home-cinema-ului din sufragerie, toate acestea au de acum o singură telecomandă.


   O să iți ofer un pont cum să oferi un astfel de cadou într-un mod cât mai original persoanei iubite:
   Cumpără o cutie de Rafaello, papă câteva bomboanele și pune telefonul în ea.
   Salvează numărul acelei persoane pe telefonul cadou, setează ca ringtone melodia ei favorită și du-te la ea. Încercă pe cât posibil să nu desfacă cutia.
   Fă-te ca trebuie să pleci undeva, profită de ocazie și sun-o. Va căuta puțin să vadă de unde vine sunetul și va fi surprinsă când va deschide cutia. 
   Așadar, iată cum o idee foarte simplă poate deveni o amintire care va dăinui peste ani și ani. 

TU CUM ȘI ÎN CE MOD AI OFERI UN SMARTPHONE COOLPAD PORTO?
Lasă-ți ideile într-un comentariu mai jos!

 
SPECIFICAȚII
GENERALCONECTIVITATE
Touchscreen:DaGPRS:Da
Tastatura QWERTYNuTehnologie Bluetooth:v4.0
Tip tastatura:StandardTehnologie wireless:802.11 b/g/n
Retea:4G LTE FDD: Band 20(800), 8(900), 3(1800), 7(2600), Downlink 150Mbps (LTE Cat.4), Uplink 50Mps (LTE Cat.4), 3G UMTS: 900/2100 MHz, Downlink 42Mbps, Uplink 11Mps (DC-HSPA+), 2G GSM: 900/1800/1900Porturi:1 x Jack 3.5 mm
Model Procesor:Qualcomm Snapdragon
MSM8916 Quad Core
Foto video
Frecventa procesor:1200Rezoluție camera (Mp):8.0, 3264 x 2448 pixeli
1080p/30fps
Culoare:Negru/Alb/Camera secundara:5 MP, 720p
Dimensiuni (W x H x D mm):139 x 67.8 x 7.99 m Caracteristici foto/video:Auto Focus,
Bliț LED
GPS:Da, cu A-GPSAlimentare
Sistem de operare:Android 5.1 LollipopDurată convorbire:3G: pana la 3 ore
Tip SIM:MicroSIMDurata în regim de așteptare:2G: pana la 300 ore
3G: pana la 200 ore
MemorieCapacitate (mAh):1800
Slot memorie (tip):MicroSD (până la 32 GB)Comunicare
Memorie RAM:1GBMesagerie:SMS , EMS, MMS, IM
Memorie interna:8GBBrowsing:Da
AfișajE-mail:Da
Tip display:qHD IPSMultimedia
Diagonală display (inch)4.7 inchRedare video:Da
Număr culori:16 MRedare audio:Da


About

In 2017 blogul a aniversat 3 ani de la lansare, timp in care a fost vizitat de mai mult de 170000 de ori si pentru asta va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat si va astept in continuare sa vizitati si chiar sa distribuiti si prietenilor vostrii ceea ce v-a placut.

5 comentarii:

  1. M-ai convins sa il fac cadou prietenei mele ca tot cautam eu un telefon bun si eftin, inca nu stiu cum o sa il ofer.. cred ca o sa apelez la ideea ta

    RăspundețiȘtergere
  2. As face cadou acest telefon baietelului meu, folosindu-ma de idea cu cutia de bomboane. Ii plac dulciurile foarte mult si culmea, il cheama tot Daniel Constantin :)). Ce coincidenta de nume!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca v-a fost de folos ideea. Are cel mai frumos nume din lume >)

      Ștergere

Lasă un comentariu


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Totalul afișărilor de pagină

YouTube