„Prietenia este floarea unei clipe şi fructul timpului” — M A. von Kotzebue
Follow Me

ShoeBox – Cadoul din cutia de pantofi



By  Daniel     marți, decembrie 15, 2015    Etichete:,, 





    Iata ca vin sarbatorile de iarna, vremea cand toti trebuie sa fim mai atenti la problemele celor din jurul nostru, sa devenim mai darnici. Cu aceasta ocazie, campania ShoeBox - Cadoul din cutia de pantofi, actiune ce isi propune sa ajute copii mici ce provin din familii cu posibilitati financiare foarte reduse facandu-ne pe noi sa fim mai implicati in problemele sociale ale celor din jurul nostru si nu numai, cu atat mai mult cu cat se refera la cei care nu pot sa isi schimbe singuri soarta. Povestea ShoeBox incepe in 2007 din dorinta unor parinti de a-si invata propriul lor baietel sa isi imparta jucariile cu ceilalti copii mai nefericiti din bloc.

    De la aceasta mica idee s-a ajuns la un proiect ale carui tentacule se intind chiar si in afara Romaniei, avand peste 100 de centre de colectare, dar ce-i mai important este faptul ca are un impact foarte mare asupra tuturor copiiilor la care au ajuns acele cutiute de pantofi pline de cadouri. Am pomenit de cadouri in cutii de pantofi: banuiesc ca ti-ai dat deja seama ca pentru a participa la aceasta campanie trebuie sa depui cadourile tale doar in cutii de pantofi.

    Sigur nu duci lipsa de cutiile pantofiilor tai preferati cumparati de la ECCO sau daca nu le mai ai acum e momentul sa faci rost de niste cutii, ai o groaza de promotii la produsele tale referate. Cei de la ECCO Shoes vin si ei putin in ajutorul tau, astfel vei putea sa depui cutiuta ta in orice magazin al lor, acolo te vor astepta niste oameni foarte draguti care te vor ajuta sa o etichetezi cum trebuie, adica sa se stie daca ai daruri pentru fetite sau baieti si in acelasi timp iti vor spune si daca ai cadouri potrivite, p.s.: nu sunt acceptate orice fel de daruri, pune in cutie exact ce crezi ca ar putea primi si copilul tau de la cei din jurul lui, nu sunt acceptate nici alimente perisabile (ex.banane) sau care s-ar putea deteriora/desface in timpul manipularii (ex.compot de casa in borcan de sticla). Nu lipiti capacele pe cutii, le vei lipi la momentul in care ajungi cu ele la magazin. Tot atunci se vor lipi si etichetele speciale cu varsta si sexul copilului pentru care ai pregatit cadoul/cadourile. Asadar du-te cu daruri care incap intr-o cutie obisnuita de pantofi, nu exagera: nu sunt accepte pungi, saci, sacose, bibelouri, dulapuri, frigidere, televizoare sau cuptoare cu microunde. Bineinteles ca daca ai posibilitate sa donezi lucruri voluminoase, poti intra in legatura directa cu cei de la ShoeBox, scriindu-le dorinta ta de a ajuta iar ei te vor contacta in cel mai scurt timp si te vor ajuta ca lucrurile oferite de tine sa ajunga acolo unde trebuie. Copiii la care vor ajunge cutiutele au varste cuprinse intre 2-18 ani, fete si baieti.

    Anul acesta campania Shoe Box 2015 isi propune ca prin intermediul nostru, al tuturor sa aduca un zambet pe fata cat mai multor copiii ce provin din familii nevoiase sau medii defavorizate.


   Inchei articolul cu un fragment preluat de pe platforma ShoeBox, care in opinia mea spune tot: „ShoeBox NU este Moș Crăciun, reni și alte ființe magice, ci este despre oameni care ajută alți oameni, despre altruism și compasiune.”

About

In 2017 blogul a aniversat 3 ani de la lansare, timp in care a fost vizitat de mai mult de 170000 de ori si pentru asta va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat si va astept in continuare sa vizitati si chiar sa distribuiti si prietenilor vostrii ceea ce v-a placut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasă un comentariu


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Totalul afișărilor de pagină

YouTube