„Prietenia este floarea unei clipe şi fructul timpului” — M A. von Kotzebue
Follow Me

Ai nevoie de un imprumut rapid? Iata solutia!



By  Daniel     miercuri, ianuarie 13, 2016    Etichete: 

Ai intrat intr-un impas sau iti trebuie neaparat o suma nu foarte mare de bani?

Iata solutia perfecta: imprumutul simplu si rapid de la Telecredit.
Telecredit este o instituție financiară nebancară, autorizată de către BNR,sunt creditori direcți și nu folosesc intermediari (brokeri de credite).


Vine vremea cand fiecare dintre noi avem nevoie de bani, fie ca e ziua prietenei si tu, neatent, ai uitat sa pui banutii la o parte pentru un `super` cadou sau poate ca esti in vacanta si ai prapadit toti banii pe care i-ai avut la tine (mi s-a intamplat mie), de acum toate momentele ca acestea sau orice clipa cand iti trebuie banuti are o rezolvare foarte rapida si promta: un imprumut rapid on-line de la Telecredit.



Pentru a aplica trebuie sa urmezi cativa pasi foarte simpli:


  • Alege suma prin deplasarea cursorului spre dreapta sau spre stânga. Împrumutul maxim este de 1500 lei. Dacă ești la prima aplicare poți împrumuta până la 500 lei
  • Alege o dată de rambursare prin deplasarea cursorului spre dreapta sau stânga. Durata maximă pentru un împrumut este de 30 de zile
  • Completează cererea de împrumut online cu datele tale (este nevoie de ele o singură dată, următoarele împrumuturi vor avea aceste informații deja completate)
  • Confirmă contul folosind e-mail-ul și SMS-ul primite
  • Trimite documentele necesare în format electronic folosind Contul Tău
  • Primești aprobarea în cel mai scurt timp, iar banii îți sunt transferați în cont în aceeași zi
Imprumutul lor nu are costuri ascunse, totul este la vedere si foarte transparent astfel ca tu sa stii ce ai de plata pana la ultimul leu. 

Pentru a obține un împrumut trebuie doar:
  • să ai vârsta minimă 18 ani și domiciliul în România;
  • să ai statut de angajat sau pensionar;
  • să primești venitul în cont și să ai un card bancar atașat acestui cont;
  • să deții un număr de telefon mobil activ și o adresă de e-mail valabilă.
Daca ti se par cunoscute cerintele de mai sus si te incadrezi, iar imprumutul tau este aprobat, banii vor fi virați în contul tău în cel mai scurt timp posibil (minute) de la momentul aprobării – momentul în care banii vor fi disponibili în contul tău depinde de politica băncii la care ai deschis contul – de obicei câteva minute. 

Pentru a returna  banii tot ce trebuie să faci este ca la data scadentă să îți asiguri fonduri suficiente în cont, iar noi, echipa Telecredit vom retrage suma datorată prin debitarea cardului tău, nu e nevoie de un drum pana la vreo banca de unde sa te intorci cu o groaza de hartii. Poți alege să plătesti creditul Telecredit prin orice alt canal de plată.



About

In 2017 blogul a aniversat 3 ani de la lansare, timp in care a fost vizitat de mai mult de 170000 de ori si pentru asta va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat si va astept in continuare sa vizitati si chiar sa distribuiti si prietenilor vostrii ceea ce v-a placut.

16 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am participat la campania Telecredt de pe BlogAwards si afirm cu toata taria ca sunt oameni seriosi si isi respecta promisiunile.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu prea am avut inspirație așa că am fost departe de șansa de a câștiga ceva, dar mă bucur că am reușit să învăț puține și despre ei

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua tuturor numele meu este Maria ines Saez painevil sunt din România am primit doar împrumutul meu acum de la compania de împrumut doamnei Patricia Kingsman nu a fost mult timp am primit împrumutul meu de la ei am primit împrumutul meu de la ei de azi, iar acum ca am posta acest mesaj i sunt foarte fericit această companie este real, de mare, astfel încât oricine care au nevoie de un contact de împrumut de la această companie sunt reale mare acolo e-mail este patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Căutați un împrumut? sunteți la locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! Global Finance Limited da împrumuturi companiilor și persoanelor fizice, la o rată scăzută și la prețuri accesibile dobânzi de 2%. vă rugăm să ne contactați prin e-mail prin intermediul: (oliviadaniel93@gmail.com)

    APPLICATION DATA

    1) Numele complet:
    2) Țara:
    3) Adresa:
    4) Stat:
    5) Sex:
    6) Starea civilă:
    7) Ocupatia:
    8) Numărul de telefon:
    9) Poziția curentă în locul de muncă:
    10) Venit lunar:
    11) Suma creditului necesare:
    12) Durata creditului:
    13) Scopul creditului:
    14) Religia:
    15) V-ați aplicat înainte de:
    16) Data nașterii:
    Mulțumiri,

    RăspundețiȘtergere
  6. Noi lucrăm în mod legal conform cămătari 1951 noi oferim împrumuturi în numerar instant la guvern și din sectorul privat, angajații. Vom oferi cele mai bune servicii pentru tine.
    Ai nevoie de bani urgent?
    * De transfer foarte rapid si simplu la contul dvs. bancar.
    * Rambursarea începe la opt luni după ce primești banii.
    Cont de depozit
    * Ratele scăzute ale dobânzii de 2%
    * Rambursarea pe termen lung (1-30 ani), perioadă.
    * Termenul creditului este plătit lunar și este flexibil.
    * Cât timp este nevoie pentru a finanța? După depunerea candidaturilor de împrumut
    Vă puteți aștepta la un răspuns inițial de mai puțin de 24 de ore.
    Finantarea de la 72-96 ore după ce a primit informațiile de care avem nevoie.

    Contactați compania emitentă a cărții de credit autorizată și licențiat sub licență.
    Ajutorul financiar pentru alte țări.
    Pentru mai multe formulare de informare și de aplicare contact cu aceste împrumuturi.

    E-mail: Thecommunityloancompany@gmail.com
    Site-ul: Thecomloan.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna ziua,
    Sunteți în căutarea pentru o Companie de Afaceri sau credit de nevoi Personale? Noi oferim toate tipurile de împrumuturi la rate ale dobânzii de 3% pe an, ne e-mail cu datele tale la midland.credit2@gmail.com pentru mai multe informații.

    RăspundețiȘtergere
  8. Noi lucrăm în mod legal conform cămătari 1951 noi oferim împrumuturi în numerar instant la guvern și din sectorul privat, angajații. Vom oferi cele mai bune servicii pentru tine.
    Ai nevoie de bani urgent?
    * De transfer foarte rapid si simplu la contul dvs. bancar.
    * Rambursarea începe la opt luni după ce primești banii.
    Cont de depozit
    * Ratele scăzute ale dobânzii de 2%
    * Rambursarea pe termen lung (1-30 ani), perioadă.
    * Termenul creditului este plătit lunar și este flexibil.
    * Cât timp este nevoie pentru a finanța? După depunerea candidaturilor de împrumut
    Vă puteți aștepta la un răspuns inițial de mai puțin de 24 de ore.
    Finantarea de la 72-96 ore după ce a primit informațiile de care avem nevoie.
    Din
    Contactați compania emitentă a cărții de credit autorizată și licențiat sub licență.
    Ajutorul financiar pentru alte țări.
    Pentru mai multe formulare de informare și de aplicare contact cu aceste împrumuturi.

    E-mail: Thecommunityloancompany@gmail.com
    Site-ul: Thecomloan.com...

    RăspundețiȘtergere
  9. Bună ziua, numele meu este Paula Pinto, o victimă a fraudei în mâinile creditorilor false. i-au pierdut aproximativ 45000.00 $, deoarece am nevoie de un capital mare de $ 200,000.00. Aproape că a murit, am avut nici un loc pentru a merge. afacerea mea a fost distrusă, iar în acest proces am pierdut fiul meu. Nu am putut sta din nou, acest lucru se întâmplă. martie 2016, am întâlnit un prieten care mi-a prezentat o mamă bună, dna Maria Jorge, că în cele din urmă ma ajutat să asigure un credit într-o companie. mamă bună Vreau să folosesc această ocazie pentru a vă mulțumesc, și poate Dumnezeu să continue să vă binecuvânteze. Am dori, de asemenea, să folosească această oportunitate de a consilia colegii români, că există mai mulți escroci acolo, așa că, dacă aveți nevoie de un împrumut, și doresc să obțină un credit rapid, doar prin înregistrare doamnei Maria Jorge prin e-mail: (mariajorgeglobalfinance@gmail.com ). De asemenea, puteți să mă contactați prin intermediul acestui e-mail: (paulapinto890@gmail.com). dacă aveți orice îndoială. te rog ea este singura persoană de încredere și de încredere.
    Mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere
  10. Bună ziua, eu sunt dl Paul Walker, un creditor împrumut privat, care oferă împrumuturi oportunitate de viață timp. Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti datoriile sau ai nevoie de un împrumut pentru a îmbunătăți afacerea ta? Ați fost respinse de către bănci și alte instituții financiare? Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau ipotecar? cauta mai mult, deoarece noi suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare, un lucru din trecut. Noi împrumuta fonduri pentru persoanele care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau care au nevoie de bani pentru a plăti facturile, pentru a investi în interes de afaceri, la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că furnizăm o asistență fiabilă și beneficiar și va fi dispus să ofere un împrumut. Așa că ne contactați astăzi prin e-mail la adresa: (paulwalkerloanfirms@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  11. Căutați un împrumut? Sau ai fost refuzat un împrumut de către o bancă sau o instituție financiară pentru unul sau mai multe motive? Ai locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! firma de împrumut elina Johnson suntem limitate în a da credite pentru companii și persoane fizice, la o rată scăzută și la prețuri accesibile dobânzi de 2%. Vă rugăm să ne contactați prin e-mail astăzi prin elinajohnson11@hotmail.com

    RăspundețiȘtergere
  12. Salutare tuturor,

    Sunt Miller Porter un creditor împrumut privat cu reputație bună de lucru,
    millerporter102@yahoo.com Aplică astăzi dacă aveți nevoie de urgență
    împrumut de la o companie de renume, cu condiții bune și relațiile de muncă,
    atunci ar trebui să ne contactați pe măsură ce oferim credite la
    Rata dobânzii accesibile de 2%, iar munca cu noi
    va fi o experiență bună. În cazul în care sunteți interesat, de contact
    noi prin e-mail: millerporter102@yahoo.com

    +2349057519652
    millerporter102@yahoo.com
    http://millerporter102.wix.com/potterfirms

    Aștept răspunsul rapid
    Dl Miller Porter

    RăspundețiȘtergere
  13. Credite !! Credite !! Credite !! Este cineva aici care inca se lupta pentru a obține un împrumut? Ești în nevoie de un împrumut pentru orice motiv și nu știi în cazul în care pentru a obține împrumuturi ieftine și de încredere, de ajutorul tău este în sfârșit aici, ca noi oferim credite ieftine la o rată scăzută a dobânzii de doar 2%. debitori interesați să ne contactați prin e-mail la (Freemanloans@hotmail.com) sau site-ul nostru: Freemanfinance.webs.com și obține împrumuturi astăzi.

    Mulțumiri.
    Jamie Freeman
    E-mail: Freemanloanfinance@gmail.com, Freemanloans@hotmail.com
    Site-ul: Freemanfinance.webs.com

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna ziua , Va oferim împrumut de 2 % pentru clienții inneed de orice fel de împrumut , fie că este vorba de împrumut personal , împrumut de afaceri , student de împrumut , etc , pentru mai multe informatii contactati-ne la : robertniemoeller33@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  15. Aplica pentru un împrumut rapid și mod convenabil de a plăti facturile și reluarea finanțării proiectului în cel mai mic rata dobânzii de 3%, pentru a ne contacta astăzi prin: trustfunds804@outlook.com. Împrumutul au nevoie de o ofertă de împrumut minim nostru este 1.000,00 alegerea de împrumut bani, eu sunt o înregistrare și creditorii certificate Legit, puteți să ne contactați astăzi dacă sunteți interesat în. Pentru a obține acest împrumut, contactați-mă pentru mai multe informații despre procesul de împrumut ca termenii și condițiile împrumuturilor și suma creditului va fi transferat la tine. Am nevoie de răspunsul dumneavoastră de urgență dacă sunteți interesat

    RăspundețiȘtergere

Lasă un comentariu


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Totalul afișărilor de pagină

YouTube