„Prietenia este floarea unei clipe şi fructul timpului” — M A. von Kotzebue
Follow Me

Ce afaceri sunt profitabile în prezent?By  Daniel Constantin     marți, mai 03, 2016    Etichete:,,, Afacerile care au un mare potenţial sunt cele care ţin de alimentaţia publică:fast-food-uri patiserii, gogoşerii, covrigării, cofetării, berării, terase etc.

  Acestora li se adaugă şi alte afaceri de nişă, cum este cazul magazinelor specializate de mezeluri tradiţionale, de produse bio sau delicatese, crame şi ciocolaterii. De asemenea, unele servicii precum cele de formare profesională sau de Internet sunt acum foarte solicitate deoarece se adaptează cerinţelor pieţii. De acelaşi succes se bucură şi serviciile de consultanţă şi cele pentru recuperarea de datorii datorită creşterii numărului de răuplatnici. 
  Tot la capitolul servicii avem şi turismul tradiţional ( în pensiuni) care intră în preferinţele a 58% dintre turişti. De interes constant sunt serviciile bazate peîntreţinerea şi repararea autovehiculelor precum şi cele de întreţinere corporală. Afaceri bune sunt şi cele din sectorul IT, ca de exemplu programare , dezvoltare de aplicaţii, jocuri sau chiar întreţinere sau reparaţii. În luna mai, Sageworks a realizat şi un clasament al celor mai profitabile servicii: 

  1. Financiare - profit net în creştere cu 16,09% în ultimele 12 luni;
  2. STomatologice - profit net în creştere cu 15,27% în ultimele 12 luni; 
  3. De sănătate - profit net în creştere cu 14,31% în ultimele 12 luni; 
  4. De avocatură - profit net în creştere cu 14,10% în ultimele 12 luni; 
  5. Scoli de business - profit net în creştere cu 11,78% în ultimele 12 luni; 
  6. Sentre de îngrijire - profit net în creştere cu 11,15% în ultimele 12 luni; 
  7. Servicii de educaţie & training - profit în creştere cu 10,83% în ultimele 12 luni; 
  8. Alte servicii (ex: fotografie, translatori). 
   Toate aceste domenii pot fi exploatate foarte bine din punct de vedere economic pentru a dezvolta o afacere profitabilă.

About

In 2017 blogul a aniversat 3 ani de la lansare, timp in care a fost vizitat de mai mult de 170000 de ori si pentru asta va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat si va astept in continuare sa vizitati si chiar sa distribuiti si prietenilor vostrii ceea ce v-a placut.


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Follow by Email

Totalul afișărilor de pagină

YouTube