„Prietenia este floarea unei clipe şi fructul timpului” — M A. von Kotzebue
Follow Me

Unde as calatori cu o masina inchiriata de la SIXT Rent a Car



By  Daniel     vineri, iunie 03, 2016    Etichete:, 

Sunt un impatimit al calatoriilor, dar masina mea e putin mai lenesa si nu prea imi ofera confortul pe care il vreau la drumuri lungi, asa ca am ales o solutie perfecta: inchirierea unei masini de la SIXT Rent a Car membra a grupului New Kopel Group, în acest fel nu ma costa nici mult si au super masini.

Sa va spun cateva despre ei: Sixt are la nivel national peste 15 birouri de inchiriere auto, cu o buna raspandire si acoperire locala: Arad, Bucuresti, Bacau, Brasov, Cluj, Iasi, Oradea, Suceava, Sibiu, Targu Mures sau Timisoara. Pe langa centrele de inchiriere din principalele aeroporturi din tara, pun la dispozitia clientilor o oferta larga de autoturisme si la birourile din centrul orasului in Brasov, Bucuresti sau Sibiu.

Am intrat la ei pe site si mi s-a parut super faptul ca imediat pot sa imi aleg orasul de unde pot inchiria masina, brandul masinii si aflu imediat costul pe care il presupune inchiriere, eu am ales Sibiu si in doua minute am aflat toate costurile.

Doua zile imi sunt de ajuns pentru a vizita obiectivele din aceasta lista:

  1. Drumul Transfagarasan. O sa fac  in primul rand o tura, avand in vedere ca este aproape de Sibiu, nu am fost niciodata pe acest minunat drum si vreau sa ma bucur de peisaj.
  2. Autostrada A3
  3. Cluj - un oras care îmi place foarte mult având în vedere arhitectura unica. 
  4. Maramures - locul unde tradițiile sunt la ele acasă. 
Cam astea ar fi locurile pe care le-aș vizita, iar cu ajutorul mașinii închiriate de la SIXT călătoria mea va fi extrem de plăcută.

About

In 2017 blogul a aniversat 3 ani de la lansare, timp in care a fost vizitat de mai mult de 170000 de ori si pentru asta va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat si va astept in continuare sa vizitati si chiar sa distribuiti si prietenilor vostrii ceea ce v-a placut.

2 comentarii:

Lasă un comentariu


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Totalul afișărilor de pagină

YouTube