„Prietenia este floarea unei clipe şi fructul timpului” — M A. von Kotzebue
Follow Me

Top 2 AFACERI de SUCCES în 2016By  Daniel Constantin     luni, noiembrie 07, 2016    Etichete:,,,,, 


Daca te-ai gandit ce afacere trebuie sa deschizi trebuie neaparat sa arunci o privire peste acest articol. Iata cele mai bune 2 idei:


1. Cum să deschizi o Cafenea
De ce o cafenea?
Pentru că în Bucureşti există doar 500 de cafenele, insuficiente pentru cele 2.000.000 de bucureşteni şi cei care tranzitează oraşul. Numărul cafenelelor din Capitală este de 6 ori mai mic decât în Paris. În celelalte oraşe ale ţării, raportul cafenea/locuitor este şi mai mic. Ca urmare, ne confruntăm cu un paradox firesc: concurenţă este şinu prea. De ce? Dominaţia francizelor nu asigură o varietate a cafenelelor bucureştene, mai ales în contextul modernităţii. Localurile de sine stătătoare se găsesc mai rar şi nu excelează în vânzări. Nu există o piaţă suprasaturată a cafenelelor, chiar dacă le întâlnim la tot pasul. Dacă tot dispunem de o sumă necesară, ce-ar fi să ne deschidem o cafenea?

Putem alege varianta francizei, dar trebuie să scoatem din conturi între 5.000 şi 30.000 de euro. Destul de costisitor, nu-i aşa? Totuşi, în acest context, avem succesul aproape asigurat. Background-ul se află deja acolo [....] Poti citi afla mai multe detalii in acest articol.

2. Handmade-ul ca afacere

Conceptul „handmade” l-aş defini ca fiind arta de a crea obiecte pe care un om talentat şi inspirat le realizează cu mâinile sale. Un artizan sau un designer îşi concepe creaţiile prin talentul şi pasiunea sa pentru frumos urmărind ca noi, ceilalţi, să le apreciem, să ne bucurăm de ele şi să le folosim.

Obţinerea unui obiect handmade necesită, în primul rând, munca de creaţie pentru plăsmuirea unei idei originale. La aceasta se adaugă strădania de a găsi şi a alege materialele potrivite, urmate de realizarea propriu-zisă şi toate acestea cer timp, energie, imaginaţie şi pasiune. Apoi, o idee sau un concept deosebit nu sunt suficiente pentru a convinge un potential cumpărător. Trebuie să apăsaţi pedala de marketing şi să rămâneţi cu piciorul pe ea atâta timp cât vreţi să vindeţi ceea ce produceţi. Dar dacă aveţi o chemare pentru realizarea de obiecte handmade, acum este momentul.

Trendul handmade este mai puternic decât oricând. Afla tot ce te intereseaza despre afacerea cu produse hand-made din acest articol.

About

In 2017 blogul a aniversat 3 ani de la lansare, timp in care a fost vizitat de mai mult de 170000 de ori si pentru asta va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat si va astept in continuare sa vizitati si chiar sa distribuiti si prietenilor vostrii ceea ce v-a placut.


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Follow by Email

Totalul afișărilor de pagină

YouTube