„Prietenia este floarea unei clipe şi fructul timpului” — M A. von Kotzebue
Follow Me

Becurile vintage Edison - sfaturi de achizitie



By  Daniel     marți, mai 30, 2017    Etichete:,,,,,, 

Cand vine vorba de designul corpurilor de iluminat trebuie sa ne gandim in primul rand la rolul esential al unui astfel de obiect: acela de a lumina o suprafata intr-un mod care sa ne permita desfasurarea unei anumite activitati. In prezent, pe langa rolul functional trebuie sa tinem cont si de urmatoarele aspecte, ordinea este aleatorie:



1. Clasa de eficienta energetica
2. Conditiile de mediu in care va fi instalat corpul respectiv
3. Incadrarea in designul incaperii unde va fi montat
4. Pretul de achizitie 

In ultima vreme, in designul interior dar si exterior al unor constructii precum: restaurante, cluburi, magazine, saloane beauty, s.a.m.d se remarca corpurile de iluminat ce au in componenta lor becuri vintage. Explicatia, in opinia mea, poate fi urmatoarea: aceste becuri, prin modul in care emit lumina, creeaza o atmosfera relaxanta, ce te duce cu gandul la primele modele de becuri create de Thomas Edison care stim cu totii ca a revolutionat tehnica iluminatului in jurul anilor 1900


Un exemplu, care personal mi se pare potrivit pentru orice incapere, chiar si o locuinta obisnuita, este acest bec Edison, al carui design va iesi in evidenta garantat.





Este important sa stiti ca un astfel de bec nu va deranja in niciun fel ochiul deoarece nivelul de 2200K este perfect pentru o lumina din gama alb cald.

Pretul de achizitie al unui astfel de bec este cuprins intre aproximativ 10 lei si poate ajunge la cateva sute de lei atunci cand este preferat un corp de iluminat complex, ce include mai multe astfel de becuri. Un magazin on-line unde puteti gasi acest gen de becuri la preturi foarte bune este SavElectro.ro, importator si distribuitor ce pune pe primele locuri satisfactia clientilor si calitatea produselor comercializate.

Sfatul specialistilor: Pentru a prelungi durata de viata a becurilor Edison, specialistii recomanda utilizare in circuitul electric a unui intrerupator cu variator de tensiune, acest tip de bec fiind dimabil, cu care se va putea reduce si nivelul de incandescenta al acestui bec Edison pentru a crea momente diferite in iluminare dar si pentru economie de energie electrica. In modul acesta puteti mari semnificativ durata  de viata de aproximativ 2500 de ore pe care producatorul o declara.


About

In 2017 blogul a aniversat 3 ani de la lansare, timp in care a fost vizitat de mai mult de 170000 de ori si pentru asta va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat si va astept in continuare sa vizitati si chiar sa distribuiti si prietenilor vostrii ceea ce v-a placut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasă un comentariu


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Totalul afișărilor de pagină

YouTube