„Prietenia este floarea unei clipe şi fructul timpului” — M A. von Kotzebue
Follow Me

Internetul atat de necesar in perioada de izolare, obtinut prin re-incarcare.ro



By  Daniel     miercuri, aprilie 29, 2020    Etichete: 


Pentru a obtine cele mai bune rezultate atunci cand lucrez la ceva, indiferent daca este pentru job sau in interes personal, am nevoie de cele mai buna solutii si servicii. Asta include si internet de calitate. Din nefericire, singurul internet de care pot dispune la tara, locul in care ma aflu acum dar si luna viitoare, este cel obtinut de pe telefon, prin hotspot.

Desi nu este ca cel prin cablu, este suficient cat sa pot naviga pe internet, sa vad filme online sau sa ma joc jocuri video. Astfel, si in ceea ce priveste sarcinile pentru job, este suficient de bun. Pentru a avea acces la acest internet este insa nevoie ca in fiecare luna sa activez anumite optiuni de pe cartela asa ca luna de luna apelez la o reincarcare Orange, pentru ca in aceasta retea sunt, pe cartela utilizata in acest scop.


Cu o optiune de doar 6 Euro am suficient internet pentru o luna intreaga, asta daca nu este nevoie sa si descarc fisiere de marime ceva mai mare. Iar pentru a nu fi nevoie sa ies afara dar si pentru ca in apropiere un singur magazin mai este deschis si este posibil sa nu ofere reincarcare cartela Orange sau incarcare Vodafone, o alta retea la care sunt portat, pe o alta cartela, aleg varianta online si de fiecare data platforma re-incarcare.ro.

Cunosc aceasta platforma online si o folosesc pentru reincarcare online Orange de ceva ani si de fiecare data am fost multumit de ceea ce am primit. Desigur ca atunci cand am avut posibilitatea, de regula cand nu uitam despre asta cand eram prin oras, cumparam de la magazine fizice. Daca insa uitam sa fac asta si ramaneam brusc fara internet, minute sau mesaje pe telefon, fara ezitare intram pe site si incarcam cu o anumita optiune sau credit.

Pentru ca online s-a dovedit a fi mult mai simplu decat variantele clasice, in multe cazuri, folosesc aceasta optiune in multe situatii si eu, in special pentru cumparaturi si pentru a tine legatura cu diferite persoane apropiate. Site-ul ofera servicii de incarcare Vodafone, Orange si Telekom, optiunile pentru fiecare fiind foarte variate. Totodata, putem realiza o reincarcare la orice ora, serviciu fiind disponibil 24/7 si este foarte util mai ales acum, in aceasta perioada grea pentru noi toti.
O reincarcare Orange, sau in orice alta retea din cele disponibile, se realizeaza cat ai zice peste. Trebuie sa completam 2 pasi simpli iar creditul sau optiunea sunt transferate pe numarul ales. La primul pas trebuie sa selectam reteaua, optiunea aleasa si sa introducem o adresa de e-mail si un numar de telefon iar la al doilea pas trebuie sa introducem cateva date personale inclusiv datele bancare de unde vrem sa platim si gata. Nu este nevoie de asteptare dupa realizarea acestor pasi si nici de altceva in plus. De asemenea, nu este nevoie sa avem un cont facut pe site pe care sa ne autentificam de fiecare data iar datele introduse la cei doi pasi pot ramane salvate in browser daca alegem asta. Asa ca, la o urmatoate incarcare totul va decurge si mai rapid.

Astfel, cu re-incarcare.ro nu este nevoie sa imi fac griji ca nu voi avea la dispozitie internet atunci cand trebuie.

About

In 2017 blogul a aniversat 3 ani de la lansare, timp in care a fost vizitat de mai mult de 170000 de ori si pentru asta va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat si va astept in continuare sa vizitati si chiar sa distribuiti si prietenilor vostrii ceea ce v-a placut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasă un comentariu


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Totalul afișărilor de pagină

YouTube