„Prietenia este floarea unei clipe şi fructul timpului” — M A. von Kotzebue
Follow Me

Dragostea și ingredientele ei



By  Daniel     vineri, octombrie 23, 2015    Etichete:,, 
Scriu din nou pentru Super Blog 2015, de data aceasta pentru proba numarul 8.


   A sosit timpul să fac pe magicianul, și ca oricare trebuie să încep cu formula magică: "Abracadabra" . Să încep așadar: azi preparam împreună loțiunea dragostei.
   Ingredientele sunt printre cele mai simple, le poti găsi și tu peste tot numai să fii atent.
   P.s.: Nu trebuie sa fii vrajitor sa prepari potiunea aceasta, dar hai să îți arăt de ce ai nevoie:

   Caută persoana potrivită, cea cu care crezi că ai putea cuceri lumea; dacă deja ai gasit-o ești norocos/ă, ai deja ingredientul principal, cel care determină cantitatea celorlalte mirodenii, căci iubirea este asemenea unui preparat culinar deosebit realizat cu grijă și dăruire pentru ca cei din jur să îl aprecieze și admire.  După ce ai reușit să îți procuri acest ingredient munca ta devine mai ușoară, e ca atunci când te duci la școală ăi ai un examen, dar tu ești conștient/ă că nu ai cum să iei o notă mică pentru că ai acordat timp suficient să îți înțelegi subiectele.

   Am pomenit de timp, nu?
   Iată și cel de-al doilea ingredient esențial: timpul.
   Poțiunea nostră are nevoie de timp, dar nu doar acum când o preparam, ci toatî viața noastră trebuie să fim atenți să-i acordăm atenția cuvenită. Dragostea adevără ține o veșnicie, nu-i așa?
   Deci nu uita să îți faci rost de timp întotdeauna pentru persoana iubită și oferă-i acesteia milioane de secunde petrecute împreună .

   A sosit vremea să îți spun cel de-al treilea ingredient.
   Îți plac florile? Fii sincer/ă și spune-mi că „da”, e imposibil să nu adori aceste splendide daruri oferite de natură pentru a ne încânta privirea noastră. Florile sunt atât de gingașe și drăgălașe atunci când ai grijă de ele și le oferi tot ce au nevoie, iar ele nu-ți cer prea multe: lumină de la Soarele cel care ne răsfață în fiecare zi, chiar dacă acum e toamnă, și mai au nevoie de apă.

   Cred ca ai bănuit deja care-i cel de-al treilea ingredient de care ai nevoie.
   Ingredientul numărul 3: tandrețea
   Așa cum ai grijă de flori pentru ca ele să te bucure de frumusețea și mireasma lor, așa trebuie să ai grijă și de jumătatea ta. Nu fă compromisuri, aici nu trebuie să faci vreo greșeală, astfel poțiunea magică, adică tot ce ai reușit să realizezi până acum a fost de prisos. Dăruiește-i persoanei dragi din viața ta cadouri mici în fiecare zi prin care să-i aducă aminte că pentru cineva din lumea asta ea reprezintă universul. Să nu înțelegi greșit, nu mă refer la cadouri neapărat materiale, ci la acele chestii micute pe care le poti face pe gratis: Dă-i un pupic în fiecare dimineață. Eu îți recomand totuși să nu fii așa chitros, poți să-i dăruiești noul Parfum Mad Potion, care prin aroma lui unică o va duce cu gândul la tine în fiecare clipă.

   Cam acestea ar fi secretele poțiunii magice, ai observat că de fapt nimic nu e magie aici, aceste ingrediente îți sunt la îndemână, nu trebuie să faci vreo vrăjitorie să le obți . Îți urez multă baftă și să ai parte multă dragoste!

About

In 2017 blogul a aniversat 3 ani de la lansare, timp in care a fost vizitat de mai mult de 170000 de ori si pentru asta va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat si va astept in continuare sa vizitati si chiar sa distribuiti si prietenilor vostrii ceea ce v-a placut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasă un comentariu


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Totalul afișărilor de pagină

YouTube