„Prietenia este floarea unei clipe şi fructul timpului” — M A. von Kotzebue
Follow Me

World Education Fair vine si la Craiova



By  Daniel     joi, februarie 18, 2016     



Daca nu ai auzit pana acum de World Education Fair iti spun eu ce inseamna: cel mai mare targ educational local pentru studii in strainatate. 
World Education Fair va fi organizat pe 25 februarie la Hotel Ramada Plaza din Craiova, începând cu ora 11.00. 

Cei care doresc să studieze în străinătate vor avea ocazia să discute cu reprezentanții unora din cele mai importante universități, colegii și licee internaționale la cel mai important târg educațional al anului. Târgul este singurul de acest gen organizat în țara noastră, prima ediție desfășurându-se în acest week-end în București la Hotel Radisson Blu. După târgul de la București, reprezentanții universităților vor pleca în țară și se vor opri la Constanța și Craiova. “Vom veni în întâmpinarea părinților și copiilor care sunt interesați de studii în afara țării cu un concept integrat de consultanță. Practic, sub emblema Educație 360, la World Education Fair, se vor putea accesa informații despre toate zonele educaționale cu care un tânăr vine în contact atunci când dorește să studieze în afară. Și aici vorbim de informații despre tabere academice, prin care tinerii se pot acomoda cu limba și sistemul din străinătate. Apoi, vizitatorii pot lua contact cu ofertele educaționale ale celor mai prestigioase licee și colegii internaționale. În cele din urmă, tinerii care vor să urmeze programe de licență, master sau MBA în străinătate vor avea târg toate informațiile direct de la sursă, inclusiv cele legate de burse de studii și împrumuturi”, declară Ana Maria Papp, Manager Departament Universități, IntegralEdu

DE CE SA VII LA World Education Fair?  


Ai tabere educaționale cu reduceri 
Vizitatorii vor găsi la World Education Fair Craiova cea mai completă oferă de tabere educaționale pentru copii și tineri de toate vârstele, dar și pentru adulți. Mai mult, organizatorii au pregătit oferte excepționale de tabere educaționale care pot fi rezervate direct la târg. Edu Taberele individuale în străinătate vor avea la târg discount-uri de la 5 pana la 20%, valabile doar in cadrul evenimentului. 

Beneficiezi de oferte pentru studii gimnaziale sau licee 
Cei interesați de studii gimnaziale sau liceale în străinătate pot discuta cu reprezentanții unora dintre cele mai bune instituții de tip boarding sau college. De asemenea se va putea discuta și despre bursele pe care le oferă tinerilor români. 

Te vei intâlni cu reprezentantii veniti din partea celor mai importante universități internaționale 
La World Education Fair Craiova vor avea loc întâlniri cu universități prestigioase din Europa și SUA, discuții individuale și sprijin din partea consultanților IntegralEdu în tot procesul de alegere corectă, aplicare și pregătire pentru viitoarele studii. Vor fi prezente universități din Marea Britanie, Olanda, Danemarca, Italia, Franța și altele. Cei interesați care vor să facă un program de mastere sau MBA în străinătate vor fi așteptați cu vești bune. Începând cu 2016 și aceste programe sunt finanțate de către Guvernul Britanic, deci se poate beneficia de un împrumut studențesc. 

Participarea la World Education Fair Craiova este gratuită și se face online pe www.worldeducation.ro .

About

In 2017 blogul a aniversat 3 ani de la lansare, timp in care a fost vizitat de mai mult de 170000 de ori si pentru asta va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat si va astept in continuare sa vizitati si chiar sa distribuiti si prietenilor vostrii ceea ce v-a placut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasă un comentariu


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Totalul afișărilor de pagină

YouTube