„Prietenia este floarea unei clipe şi fructul timpului” — M A. von Kotzebue
Follow Me

Increderea in serviciile de calitate



By  Daniel     sâmbătă, august 27, 2016    Etichete:, 


O sa incep acest articol prin a sublinia faptul ca tendintele din ultimii ani arata clar faptul ca marea majoritate a persoanelor aleg sa se fidelizeze unor tipuri de servicii cheie prezente pe piata de business din Romania. O parte dintre aceste servicii ajung sa reprezinte zona medicala, zona amplu criticata o perioada de timp de tot mai multe persoane, lucru care in opinia mea duce la scaderea credibilitatii in aceste servicii. Acestea fiind spuse in prezent putem afirma ca increderea pacientilor ajunge sa fie castigata cu greu. Cu toate acestea nimic nu este imposibil iar in aceasta situatie am placerea de a recomanda o clinica stomatologica care alege sa faca exceptie de multe altele care se regasesc pe piata de profil. 


Cred ca aproape fiecare dintre noi a ajuns macar o data in neplacuta situatie de a avea o durere de dinti. Durerea de dinti ajunge sa fie o problema cu care un procent semnificativ din populatia Romaniei ajunge sa se confrunte de ceva ani buni. Poate ca educatia si mentalitatea oamenilor in acest sens ajung sa reprezinte puncte cheie in ceea ce priveste rezultatele statistice inregistrate. Si chiar daca nu e absolut deloc imbucurator e de mentionat faptul ca numarul clinicilor care se dedica educarii populatiei ajunge sa fie mult mai mic decat ar fi necesar. Dar e un paradox cu care intreg sistemul medical romanesc ajunge sa se confrunte.

Este vorba despre clinica Dental Praxis, clinica care ar putea fi data ca si exemplu de multe ori atunci cand vine vorba de calitatea unor servicii oferite. In primul rand este bine de stiut faptul ca aceasta clinica se afla in imediata apropiere de Maternitatea Giulesti si ca ajunge sa fie accesibila pentru o multime de oameni care tranziteaza acea zona ori pur si simplu locuiesc. Eu am descoperit-o acum ceva vreme in timpul nefericit al unei urgente dentare care din pacate a condus catre o solutie extrem de sigura venita din partea medicilor de la clinica Dental Praxis si anume un implant dentar.


Solutiile medicilor au fost apreciate de multe alte persoane, nu doar de mine. Acest lucru este reflectat si in recenziile pozitive pe care le poti citi despre clinica stomatologica pe internet. Recomandarile persoanelor ajung de cele mai multe ori sa iti dea incredere in calitatea unor servicii, rezultatul fiind in cele din urma unul de fidelizare. Un aspect important este faptul ca in Romania sistemul medical din toate perspectivele ajunge sa fie unul extrem de criticat, aspect care ajunge sa destabilizeze increderea in majoritatea serviciilor medicale.

Clinica stomatologica Dental Praxis a ajuns sa isi cladeasca un set de reguli si valori respectate cu desavarsire de tot personalul medical. Astfel, nu doar o data personalul medical a ajuns sa ofere servicii de calitate unei palete largi si variate de persoane. Pe langa calitatea oferita serviciilor de mentionat ar fi si diversitatea complexa a serviciilor care ajung sa se regaseasca in portofoliul deja cunoscutei clinici stomatologice Dental Praxis.

Daca doresti sa cunosti mai multe informatii despre aceasta clinica stomatologica e bine in primul rand sa stii ca aceasta se afla in Bucuresti mai exact in apropiere de Maternitatea Giulesti. Cei din Bucuresti stiu mai mult ca sigur principalele artere si bulevarde care te vor conduce catre locatia exacta. In plus, pentru cine doreste sa afle mai multe informatii despre serviciile oferite cat si informatii despre echipa medicala poate accesa site-ul clinica-dentalpraxis.ro de unde poate vedea exact care sunt beneficiile si avantajele acestei clinici stomatologice.


In final inchei prin a spune ca va recomand cu incredere aceasta clinica stomatologica iar daca acest articol nu a reusit sa va convinga, va recomand din nou sa cautati si sa cititi si voi recenzii si pareri despre Dental Praxis. In cazul in care aveti alte intrebari referitoare la aceasta clinica, ori o cunoasteti deja si stiti despre ce e vorba, va invit sa va exprimati parerea cu privire la acest articol in comentarii.


Va las mai jos datele de contact :

Adresa. Str.Boișoara, nr.10-12, sector 6, București, la 200 m de Maternitatea Giulești
Mobil: 0765 449 033
telefon: 021/367 28 28
email: office@clinica-dentalpraxis.ro

Program de lucru:
Luni-Vineri: 09:00- 21:00
Sâmbăta : 10:00-14:00
Duminica: închis

About

In 2017 blogul a aniversat 3 ani de la lansare, timp in care a fost vizitat de mai mult de 170000 de ori si pentru asta va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat si va astept in continuare sa vizitati si chiar sa distribuiti si prietenilor vostrii ceea ce v-a placut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasă un comentariu


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Totalul afișărilor de pagină

YouTube