„Prietenia este floarea unei clipe şi fructul timpului” — M A. von Kotzebue
Follow Me

Cel mai citit blog din Oltenia implineste 10 ani



By  Daniel     miercuri, aprilie 19, 2017    Etichete:,,, 


La multi ani Blogatu.ro!




Cel mai citit blog 
din Oltenia, detinut de blogger-ul craiovean Marius Calugaru (cunoscut in lumea bloggerilor ca "Blogatu"), implineste anul acesta 10 ani de cand a fost lansat. Marius Calugaru s-a remarcat in lumea bloggerilor prin stilul unic de a face blogging.


De ce a devenit cel mai citit blog?





Raspunsul este simplu: are continut din toate domeniile, stiri despre cele mai interesante aparitii hardware si software, sfaturi pe diverse teme, interviuri cu alti bloggeri, cele mai noi comunicate de presa, rezumatele celor mai urmarite seriale din Romania precum "Furtuna de pe Bosfor" sau "Kosem" si multe altele. 


Eu am descoperit acest blog din intamplare, in urma cu aproape 3 ani, cautand pe Youtube review-uri la produse electronice, in special smartphone-uri. 
Am observat ca nu sunt singurul din familie care urmareste noutatile de pe acest site, mama citeste Blogatu.ro, deoarece mai rateaza din cand in cand serialul turcesc preferat si intra sa citeasca rezumatul.

Blogatu.ro are o interfata usor de utilizat, este foarte usor sa vad ce articole noi a postat, fontul utilizat este usor de citit, in plus pot sa caut articole in functie de categorie sau prin intermediul casutei search, functie care imi place foarte mult.

Am observat ca Marius are si un canal de Youtube unde posteaza review-uri si unboxing-uri la cele mai populare gadgeturi. Probabil ca ati auzit de canalul de Youtube Testarea si de emisiunea cu acelasi nume (p.s.: Testarea este un joc de cuvinte foarte interesant, care poate fi citit atat in Romana cat si in Engleza, dar te duce cu gandul la aceasi idee), care a ajuns la cea de a 10 editie, un loc in care, asa cum am spus, se gasesc o multime de review-uri si unboxing-uri la cele mai dorite gadgeturi (tablete, smartphone-uri, gps, jocuri video, periferice pc si multe altele), realizate intr-un mod simplist, fara detalii prea complicate, fiind usor de inteles de oricine, deoarece Marius Calugaru se axeaza asupra acelor detalii care ma intereseaza atunci cand caut informatii despre anumite produse. 





Printre cele mai interesante review-uri pe care le gasiti pe acest canal de Youtube, pot sa enumar: Allview X2 Soul, iPhone 7, HTC 10, Samsung A5 2017, etc.


Top 10 VIDEOCLIPURI TESTAREA
1Allview X2 Soul Style | REVIEW
2Allview V2 Viper S - unboxing
3Allview Wi1001N - unboxing
4iPhone 7 Plus - gaming
5Huawei P9 - review in limba romana
6Philips S326 - unboxing
7Testarea #7
8iPhone 7 Plus - preview
9UPS review: nJoy Horus Plus 1500
10Apple iPad Pro - Review

Nu ma consider un impatimit al celor mai noi gadgeturi, dar urmaresc cu interes site-urile producatorilor sa fiu la curent cu cele mai noi iteratii. In prezent detin un smartphone Allview P5 Pro si sunt foarte multumit de el, nu prin prisma specificatiilor premium ci datorita faptului ca este destul de rezistent si are o 
autonomie destul de buna si sa nu mai zic de pretul de achizitie... care a fost super mic. P.s.: am ales Allview pentru ca e o marca romaneasca, ale carei produse au unul dintre cele mai bune raporturi calitate-pret de pe piata. In prezent vreau sa fac un update, cumparandu-mi un nou smartphone, de data aceasta vreau sa trec la un nivel "superior" alegand un produs premium tot de la Allview. Recent am vazut pe siteul lor noul X4 Soul Style, un gadget care imi face cu ochiul (mai ales camera principala de 16 MP), dar momentan astept un review pe Blogatu.ro deoarece vreau sa aflu mai multe despre el si daca merita sa fac aceasta achizitie. Trebuie sa recunosc ca in ultima vremea, inainte sa ma decid asupra unui produs, urmaresc review-ul sau unboxing-ul acestuia pe Testarea.


Am uitat sa va spun ca Blogatu, mai nou, ofera sfaturi despre cum sa slabiti intr-un mod simplu si eficient, si-a creat chiar si un vlog pe Youtube. In videoclipul de mai jos ne explica cum a reusit chiar el sa slabeasca 31 de kg in mai putin de 12 luni.





Va recomand si voua sa accesati chiar acum Blogatu.ro, sa fiti astfel la curent cu cele mai noi informatii din lumea de zi cu zi si sa urmariti cele mai interesante review-uri si unboxing-uri pe canalul de Youtube Testarea.


Inchei acest articol cu o poezie care sper sa va aduca zambetul pe fata:




Blogatu m-a ajutat
Sfatul cel bun mi l-a dat,
Sa-mi iau smartphone bun la toate
Care de la greu te scoate

C-am vazut intr-un review

Ce smartphone bun e
Allview

Si pe loc m-am hotarat

La un gadget prea util
Realizat in mare stil,

Are procesor rapid

E aspectuos si solid
Camera a evoluat
Timpul parca-n loc a stat
Cand poze-am realizat

Clipuri de calitate,

Super-conectivitate
Zici ca le are pe toate,
Baterie-ncapatoare
Sta putin la incarcare
Are si memorie mare
Spatiu cu indestulare

Iti recomand un Allview

Are chiar tot ce vrei tu
Pretul este foarte bun
Poti sa-l cumperi chiar acum,
Si daca-l vei folosi
Vei fi multumit zi de zi.

About

In 2017 blogul a aniversat 3 ani de la lansare, timp in care a fost vizitat de mai mult de 170000 de ori si pentru asta va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat si va astept in continuare sa vizitati si chiar sa distribuiti si prietenilor vostrii ceea ce v-a placut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasă un comentariu


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Totalul afișărilor de pagină

YouTube