„Prietenia este floarea unei clipe şi fructul timpului” — M A. von Kotzebue
Follow Me

Apeleaza la cei mai buni stomatologi pentru un zambet perfect



By  Daniel     miercuri, februarie 21, 2018    Etichete:,,, 


Zambetul, un lucru pe care orice barbat il iubeste la o femeie si care poate fi obtinut de fiecare dintre noi. Sa fim seriosi, cine nu zambeste atunci cand isi face o poza? Dar in cazurile in care avem dintii ingalbeniti sau cariati, ne cam ferim de astfel de ipostaze, fiind jenati de aspectul nostru. Din acest motiv exista medici stomatologi care sa ne ajute sa ne tratam corect problemele danturii nostre pentru a avea dinti mai sanatosi si un zambet de invidiat si sa nu ne mai ferim camerele foto.



Pentru acest lucru exista si clinica Cris Smile, al carui doctor coordonator dr. Cristina Munteanu, doctor empatie si-a propus sa le redea tuturor celor care apeleaza la serviciile acestei clinici zambetul si increderea. Prin puterea cuvintelor, ea ii poate convinge pe clienti de necesitatea unui anumit tratament si ii poate ajuta sa isi invinga temerile, temeri pe care le avem cu totii cand vine vorba de vizita la medic.


Dar ce ii face pe cei de la Cris Smile speciali si alegerea cea mai buna pentru noi? Experienta, profesionalismul, dotarile de ultima generatie. De exemplu, tratarea cariilor si albirea dintilor sunt realizate prin utilizarea tehnologiei laser, Laserul Epic Biolase fiind una dintre cele mai noi inovatii tehnologice in acest domeniu. Beneficiile aduse de aceasta metoda sunt numeroase, pe langa faptul ca dureaza mult mai putin, tratamentele cu laser grabesc vindecarea, provoaca mai putina durere si anxietate si atenueaza sangerarile.


Una dintre cele mai intalnite probleme pentru care pacientii vin cel la Cris Smile este reprezentata de depunerea tartrului, chiar si un periaj corect nefiind indeajuns pentru a evita acest lucru. Iar specialistii de aici ne indeamna ca cel mai bine este sa mergem la cabinet pentru a urma un tratament de detartraj cat mai eficient. Cel mai eficient s-a dovedit a fi tratamentul cu ultrasunete, indepartarea depunerilor fiind astfel facuta cat mai delicat si totodata este de durata. Comparativ cu anumite metode conventionale, tratamentele cu ultrasunete reduc sensibilitatea dentara si sangerarile gingivale.



Asadar, acestea sunt numai doua dintre motivele pentru care oamenii aleg acest cabinet stomatologic, personalul fiind mereu pregatit, gata sa se ocupe de orice problema ar avea pacientii, folosind cele mai bune, mai rapide si mai delicate metode, incercat mereu sa obtina cele mai bune rezultate. Iar marturiile numerosilor clienti multumiti stau dovada profesionalismului si dedicarii lor zilnice.

About

In 2017 blogul a aniversat 3 ani de la lansare, timp in care a fost vizitat de mai mult de 170000 de ori si pentru asta va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat si va astept in continuare sa vizitati si chiar sa distribuiti si prietenilor vostrii ceea ce v-a placut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasă un comentariu


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Totalul afișărilor de pagină

YouTube