„Prietenia este floarea unei clipe şi fructul timpului” — M A. von Kotzebue
Follow Me

Un mic test de personalitate



By  Daniel     luni, aprilie 28, 2014    Etichete: 

   Uită-te la copaci și alege-l pe cel care este mai atractiv pentru tine.
   Nu te gândi la asta prea mult timp, doar alege!   

   Te încadrezi în descriere, spune aceasta adevărul despre tine? Scrie alegerea ta într-un comentariu și după citește mai jos despre alegerea făcută.

  • 1 . Ești o persoană generoasă și lucrezi mereu pe auto-depașire. Ești foarte ambițios/ă și ai standarde foarte ridicate. Ai lucrat foarte greu , dar tu lucrezi pentru că dorești sa îmbunătățești lumea. Ai o mare capacitate de a iubi oameni până când te rănesc; dar chiar și după ce o fac . . . vă păstrați respectul fata de acestia. Foarte puțini oameni apreciază tot ceea ce faci, dar acesta nu este un obstacol pentru tine. 

  • 2 . Ești o persoană distractivă, sinceră. Tu ești foarte responsabil/ă și îți place să ai grijă de alții . Crezi în muncă cinstită și accepti indatoriri cu multe responsabilitati. Ai o personalitate deosebită și de aceea oamenii se încred în tine cu ușurință. Vei avea întotdeauna o poveste interesantă de spus. 

  • 3. Ești o persoană inteligentă și grijulie . Ești un/o mare gânditor/e . Gândurile și ideile tale sunt cele mai importante. Îți place să te gândeaști la teoriile și ideile tale singur . Esti un/o introvertit/ă . Puteți petrece o mulțime de timp, gândindu-vă la situații cotidiene . Ai multe propuneri corecte, dar cea mai mare parte a societății nu este de acord cu tine. 
  • 4 . Tu ești o persoană perceptivă. Esti un/o unic/ă. Gândirea ta pare un pic ciudată si de multe ori este neintelesă si asta te doare. Ai nevoie de spațiu personal. Creativitatea trebuie dezvoltata, este nevoie de respectul altora. Sunteți o persoană care vede în mod clar părțile luminoase și cele întunecate ale vieții . Ești foarte emotional/ă. 

  •  5 . Ești sigur/ă pe sine și responsabil/ă. Ești foarte independent/ă. Principiul călăuzitor în viața ta este " voi face în felul meu.". Ești o fire de sine-stătătoare și știi cum să rămâi puternic/ă pentru tine si persoanele pe care le iubești. Stii exact ce vrei și nu te temi să-ți urmărezi visele. Singurul lucru pe care îl ceri de la oameni este onestitatea . Ești suficient de puternic/ă pentru a accepta adevărul. 
  •  6 . Tu ești o persoană bună și sensibilă. Oamenii te vorbesc de bine. Ai mulți prieteni și îi ajuți de câte ori au nevoie. Ai această aură caldă si luminosă care face ca oamenii să se simtă bine atunci când acestea sunt în jurul tău. În fiecare zi, te gandesti la ceea ce poți face pentru a deveni mai bun/ă cu cei din jur. Mai mult decât oricine altcineva din lume, ai nevoie de iubire adevărată. 

  • 7 . Esti fericit/ă și imperturbabil/ă. Ești o persoană foarte sensibilă și înțelegătoare. Îi asculți pe cei din jur. Tu crezi că toti oamenii au propria lor călătorie în viață. În mod normal, ești foarte relaxat/ă. Întotdeauna ai reușit să ai parte de momente superbe in viața si să nu te pierzi de la drumul tau.

  •  8 . Ești fermecător/e și energic/ă. Sunteți o persoană care știe sa facă oamenii să râdă pana la lacrimi. Trăiți într-o stare de armonie cu universul . Tu ești spontan/ă și entuziast/ă . Niciodată nu spui nu la o aventură . De multe ori, vei intalni persoane surprinzătoare și chiar șocante . Dar asta e doar modul în care sunt . . . Mereu rămâi sincer/ă cu tine însuți . Ai multe interese și dacă ceva se dovedește de interes pentru tine, nu te va odihni până când vei dobândi o cunoaștere profundă a acelui domeniu. 

  •  9 . Ești o fire optimistă și norocosă. Tu crezi că viața este un dar. Esti foarte mandru/ă de realizarile tale. Ai o abordare foarte sănătosă pentru viață. Sticla este ( cel puțin ) pe jumătate plin pentru tine. Te folosești de orice oportunitate să înveti lucruri noi, sa ierți pe cei de langa tine si sa-ti maresti bagajul de cunostiințe, deoarece nu concepi viața altfel.

About

In 2017 blogul a aniversat 3 ani de la lansare, timp in care a fost vizitat de mai mult de 170000 de ori si pentru asta va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat si va astept in continuare sa vizitati si chiar sa distribuiti si prietenilor vostrii ceea ce v-a placut.


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Totalul afișărilor de pagină

YouTube