„Prietenia este floarea unei clipe şi fructul timpului” — M A. von Kotzebue
Follow Me

Ai nevoie de un imprumut rapid? Iata solutia!By  Daniel Constantin     miercuri, ianuarie 13, 2016    Etichete: 

Ai intrat intr-un impas sau iti trebuie neaparat o suma nu foarte mare de bani?

Iata solutia perfecta: imprumutul simplu si rapid de la Telecredit.
Telecredit este o instituție financiară nebancară, autorizată de către BNR,sunt creditori direcți și nu folosesc intermediari (brokeri de credite).


Vine vremea cand fiecare dintre noi avem nevoie de bani, fie ca e ziua prietenei si tu, neatent, ai uitat sa pui banutii la o parte pentru un `super` cadou sau poate ca esti in vacanta si ai prapadit toti banii pe care i-ai avut la tine (mi s-a intamplat mie), de acum toate momentele ca acestea sau orice clipa cand iti trebuie banuti are o rezolvare foarte rapida si promta: un imprumut rapid on-line de la Telecredit.Pentru a aplica trebuie sa urmezi cativa pasi foarte simpli:


  • Alege suma prin deplasarea cursorului spre dreapta sau spre stânga. Împrumutul maxim este de 1500 lei. Dacă ești la prima aplicare poți împrumuta până la 500 lei
  • Alege o dată de rambursare prin deplasarea cursorului spre dreapta sau stânga. Durata maximă pentru un împrumut este de 30 de zile
  • Completează cererea de împrumut online cu datele tale (este nevoie de ele o singură dată, următoarele împrumuturi vor avea aceste informații deja completate)
  • Confirmă contul folosind e-mail-ul și SMS-ul primite
  • Trimite documentele necesare în format electronic folosind Contul Tău
  • Primești aprobarea în cel mai scurt timp, iar banii îți sunt transferați în cont în aceeași zi
Imprumutul lor nu are costuri ascunse, totul este la vedere si foarte transparent astfel ca tu sa stii ce ai de plata pana la ultimul leu. 

Pentru a obține un împrumut trebuie doar:
  • să ai vârsta minimă 18 ani și domiciliul în România;
  • să ai statut de angajat sau pensionar;
  • să primești venitul în cont și să ai un card bancar atașat acestui cont;
  • să deții un număr de telefon mobil activ și o adresă de e-mail valabilă.
Daca ti se par cunoscute cerintele de mai sus si te incadrezi, iar imprumutul tau este aprobat, banii vor fi virați în contul tău în cel mai scurt timp posibil (minute) de la momentul aprobării – momentul în care banii vor fi disponibili în contul tău depinde de politica băncii la care ai deschis contul – de obicei câteva minute. 

Pentru a returna  banii tot ce trebuie să faci este ca la data scadentă să îți asiguri fonduri suficiente în cont, iar noi, echipa Telecredit vom retrage suma datorată prin debitarea cardului tău, nu e nevoie de un drum pana la vreo banca de unde sa te intorci cu o groaza de hartii. Poți alege să plătesti creditul Telecredit prin orice alt canal de plată.About

In 2017 blogul a aniversat 3 ani de la lansare, timp in care a fost vizitat de mai mult de 170000 de ori si pentru asta va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat si va astept in continuare sa vizitati si chiar sa distribuiti si prietenilor vostrii ceea ce v-a placut.


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Follow by Email

Totalul afișărilor de pagină

YouTube