„Prietenia este floarea unei clipe şi fructul timpului” — M A. von Kotzebue
Follow Me

Cum sa castigi cu bani cu blogul tau



By  Daniel     luni, mai 02, 2016    Etichete:,,,,,, 

Pentru un blogger, intrebarea "cum reusesc sa fca bani din blogging" este una din cele mai frecvante, avand in vedere faptul ca un blogger aflat la inceput si nu numai are nevoie da bani pentru asi dezvolta blogul.
Fie ca esti un blogger incepator sau ai cativa ani experienta in acest domeniul, acest articol este creat special pentru ati raspunde la intrebarea cum sa castigi bani cu blogul tau.

O sursa de venit pentru orice blogger este serviciul de reclame al celor de la Google - Adsense. Cu Adsense primiti o suma de bani pentru fiecare click al utilizatorilor vostri pe reclamele afisate de cei de la Google. Partea mai putin placuta este aceea ca sumele sunt foarte mici, iar pentru un bloger incepator este extrem sa de greu sa stranga venituri din Adsense

O a doua solutie prin care puteti castiga bani din blogging este sa contactati direct advertiserii pentru a va oferi sa postati reclamele lor sub forma unor bannere la voi pe blog, dar acestia sunt interesati de bloguri cu un numar ridicat de utilizatori, astfel incat reclama lor sa atraga cat mai multe vizite, asadar nici aceasta metoda nu se adreseaza blogurilor aflate la inceput.

Cea mai sursa prin care puteti castiga bani fie ca aveti un blog aflat la inceput sau sunteti un blogger temerar este reprezentata de concursurile destinate bloggerilor. Acestea constau, in mare parte, in scrierea de articole pe diferite teme, in functie de tema fiecarui sponsor. 
Spre exemplu, participand competitia Blogathon, puteti castiga premii de 5000 lei, iar pe deasupra blogul vostru devine mai cunoscut in randul comunitatii de blogging, ceea ce conteaza foarte mult.

In plus, daca scrieti un articol prin care sa promovati Blogathon 2016 putei fi norocosul care castiga o tableta Allview Viva H801


Asadar, cea mai buna sursa prin care puteti sa va monetizati blogul este sa participati la aceste competitii destinate bloggerilor, iar cel mai tare este ca pentru a castiga un premiu nu este nevoie decat de multa creativitate.

About

In 2017 blogul a aniversat 3 ani de la lansare, timp in care a fost vizitat de mai mult de 170000 de ori si pentru asta va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat si va astept in continuare sa vizitati si chiar sa distribuiti si prietenilor vostrii ceea ce v-a placut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasă un comentariu


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Totalul afișărilor de pagină

YouTube