„Prietenia este floarea unei clipe şi fructul timpului” — M A. von Kotzebue
Follow Me

Facturi mai mici cu Restart Energy



By  Daniel     marți, august 29, 2017    Etichete:,,,, 



Anul acesta s-a dat drumul la liberalizarea pietei de energie si gaz. Ce inseamna pentru consumatorii casnici cat si entitati juridice acest lucru vei afla din acest articol.



Pana la inceputul anului 2017, pretul energiei electrice si al gazelor naturale era controlat in totalitate de catre ANRE - Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei -, neexistand posibilitatea ca un concumator sa isi aleaga furnizorul de energie, acesta fiind impus de zona geografica in care se afla adresa de consum.

Liberalizarea pietei de energie presupune, in ultima instanta, preturi mai mici pentru consumatori, fie ca sunt de energie electrica sau de gaze naturale. In plus, in prezent exista posibilitatea ca atat factura de gaze cat si cea de energie electrica sa fie realizate de acelasi furnizor, clientul final nemaifiind nevoit sa astepte dupa facturi mult timp.
Schimbarea furnizorului de energie si gaz este foarte simpla, consumatorul avand libertatea de alege orice furnizor de pe piata libera, nefiind limitat de adresa locului de consum cum se intampla pana acum.

Pe mine m-a cucerit aceasta oferta de furnizare de energie si gaz, deoarece a fost foarte usor sa imi schimb furnizorul, toata procedura facandu-se online. In plus am primit si trei becuri cu led pentru ca m-am decis sa imi schimb furnizorul pana la 31 august, in plus am intrat in cursa pentru un telefon iPhone7.

Iata si alte motive pentru care merita ca si tu sa optezi pentru acest furnizor de energie si gaz:



1. Instalatia de electricitate si gaz ramane aceeasi.
2. Schimbarea furnizorului este complet gratuita si dureaza maxim 21 de zile.
3. Customer care cu multiple canale de contactare: TelVerde gratuit, Whatsapp, Facebook Messenger, Chat online si numere de urgenta disponibile 24h.
4. Garantia de satisfactie este asigurata la Restart Energy: contractul tau de furnizare iti da libertatea de a te razgandi oricand, fara sa dai explicatii.
5. Beneficiez de servicii de asistentă la rețeaua de electricitate si gaz natural prin parteneri autorizati cu 25% reducere.
7. Partener Lyoness, primesti Cashback si shopping points cu plata fiecarei facturi!
8. Poti downloada aplicatia RESTART ENERGY si am accest direct de pe smartphone la consumul de energie și gaz și pot plati direct cu cardul.

About

In 2017 blogul a aniversat 3 ani de la lansare, timp in care a fost vizitat de mai mult de 170000 de ori si pentru asta va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat si va astept in continuare sa vizitati si chiar sa distribuiti si prietenilor vostrii ceea ce v-a placut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasă un comentariu


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Totalul afișărilor de pagină

YouTube